علی حقی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در حال حاضر در اردوی کیش به سر میبریم و رکابزنان کشورمان در شرایطی مطلوب خود را آماده حضور در رویدادهای پیش رو میکنند. البته بر اساس اعلام اتحادیه جهانی دوچرخهسواری قرار بود رقابتهای پیست قهرمانی آسیا در سال ۲۰۲۲ از ۴ تا ۸ اسفند ماه به میزبانی پیست «ایجی اسپرت» شهر دهلینو در هندوستان و در ۱۰ رشته برگزار شود اما این مسابقات با تاخیر روبرو شده و قرار است ۴ ماه دیرتر و در تابستان سال ۱۴۰۱ برگزار شود.
وی ادامه داد: بدون شک این تغییر برنامهها به نفع ما نیست چرا که سیستم کاری و تمرینی تیم را دچار اختلال میکند. هر چه مسابقات دوچرخهسواری زودتر برگزار شود به نفع ما خواهد بود و به دلیل شرایط کرونایی و تعطیلی بسیاری از رویدادهای ورزشی همه تیمهای آسیایی شرایط برابری دارند. البته تیمهای قزاقستان و ژاپن حرفهای هستند و شرایط متفاوتی را تجربه میکنند.
مربی تیم ملی دوچرخهسواری توضیح داد: چند سالی است که رکابزنان کشورمان در رویدادهای مهم و تاثیرگذار برون مرزی حضور نداشته و از فضای مسابقات دور ماندهاند. این یک مشکل بزرگ است و اگر هر چه زودتر این مسابقات برگزار شود از نظر روانی به نفع ماست و میتوانیم عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذاریم.
حقی در مورد اردوی کیش تاکید کرد: یکی از بهترین اردوهای تیم ملی را برگزار کردیم و همه چیز خوب است. در بخش مردان ۷ رکابزن بزرگسال و ۳ ورزشکار در رده سنی امید را تحت نظر داریم که تمرینات خود را دنبال میکنند، البته بنا به دلایلی بر روی مسایل روحی و روانی دوچرخهسواران هم کار میکنیم چرا که از این منظر مشکلاتی داریم که باید حل شود.
وی گفت: تا ۳۰ دیماه اردوی کیش ادامه دارد و بعد از آن به تهران باز خواهیم گشت. از هاشم کندی به عنوان سرپرست و تیم کاری او تشکر کنم. امیدوارم در این شرایط رقابتهای قهرمانی آسیا در همان فروردین ماه که اعلام شده برگزار شود تا با آمادگی کامل به بازیهای آسیایی برسیم. تا اینجای کار مشکلی از بابت برگزاری رقابتهای جاده تاجیکستان نیست و امیدوارم زمان این مسابقات با تعویق مواجه نشود هر چند به دلیل شرایط کرونایی در جهان هیچ چیزی خارج از تصور نیست.
مربی تیم ملی دوچرخهسواری کشورمان یادآور شد: از خانواده بزرگ دوچرخهسواری می خواهم به ما فرصت بدهند تا در آرامش به کار خود ادامه بدهیم. مشکل اصلی ملیپوشان فشار روانی است که بر دوچرخهسواران حاکم شده است. عدهای به دنبال آن هستند تا به قهرمانان کشورمان القا کنند که نمیتوانند و این قدرت را ندارند که به مدال برسند، اما به عنوان فردی که از سال ۷۳ در این رشته حضور داشته، به جرات میگویم چیزی کم نداریم و اگر اجازه دهند در آرامش کار کنیم، میتوانیم آرزوی خیلی از دوستان را به واقعیت تبدیل کنیم.
وی در پاسخ به این سووال که وضعیت امکانات دوچرخهسواری به چه صورت است، افزود: آنهایی که با دوچرخهسواری آشنا هستند میدانند چه شرایطی داریم. هم اکنون در انبار فدراسیون ۶ عدد دوچرخه تایمتریل هم نداریم که بخواهیم در قهرمانی آسیا حاضر شویم. شاید ۳ تا بدنه داشته باشیم و نیازمند دوچرخه های مناسب هستیم. در پیست هم شرایط همینطور است. با این شرایط بد ما فراموش نکنیم که در این رشته و طی چند سال اخیر تکنولوژی رشد چشمگیری داشته و از این عرصه عقب ماندهایم. اگر همین امروز امکانات تیمی مانند قزاقستان را به ما بدهند خواهید دید خود این تیم را هم میگیریم، اما متاسفانه به دلیل بسیاری از اتفاقات همه داشته هایمان از بین رفته و در سختترین شرایط در حال کار و فعالیت هستیم.
مربی تیم ملی دوچرخه سواری گفت: حدود ۲۷ سال است که در دوچرخهسواری حضور دارم، روزی که آمدم شاید حتی برای خرید یک کفش هم مشکل داشتم اما من در همین شرایط و فضا رشد کرده و به خیلی چیزها رسیدم. الان هم وظیفه دارم با عشق به خانوادهای که در آن به قهرمانیهای محتلف دست یافتهام، کمک کنم.
وی ادامه داد: هاشم کندی سرپرست فدراسیون فردی است که هم مدیر تیمهای ملی بوده، هم در جایگاه سرمربی تیمهای ملی تجربیات ارزشمندی دارد و هم ۸ سال تور آذربایجان را به خوبی برگزار کرده است، در چنین شرایطی چرا نباید از فردی مطلع مانند او مشورت نگریم. اما نکته مهم که آرامش را به تیم ما وارد کرده این است که وی با توجه به تمامی چیزهایی که گفته شد به هیچ عنوان در امور تیم و رکابزنان مداخله نکرده و همه امور را در این تیم به ما واگذار کرده است و ما هم باید پاسخگوی هر اتفاق و نتیجهای باشیم که امیدوارم بتوانیم دوچرخهسواری را به آنچه استحقاقش را دارد، برسانیم.
نظر شما