خدمات‌رسانی مشاغل حساس در خراسان رضوی با ارائه کارت واکسن میسر است

مشهد- ایرنا- رییس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر خدمات‌رسانی مشاغل حساس در مناطق زیر پوشش این دانشگاه به دلیل خطر ابتلا به کرونا، تنها با ارائه کارت واکسن از سوی خدمت‌گیرندگان میسر است.

محمد باباخانی روز سه‌شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: خدمات رسانی در این بخش شامل استخرها، سینماها، سالن‌های غذاخوری و  تالارها می‌باشد که خدمات گیرندگان باید قبل از ورود به این اماکن کارت واکسن کرونا یا تصویر آن را ارائه کنند.
وی ادامه داد: تمامی خدمات‌دهندگان در این اماکن نیز باید واکسیناسیون کامل انجام داده و کارت واکسن داشته باشند.

رییس کارگروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در صورت راه‌اندازی سامانه "امید" از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تمامی سازمان‌ها، ادارات و دستگاههای اجرایی می‌توانند از واکسیناسیون خدمت‌گیرندگان خود اطلاع حاصل کنند. 

وی افزود: اقدامات نظارتی بازرسان بهداشتی این دانشگاه با هدف انجام واکسیناسیون و همچنین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در پنج گروه شامل ادارات، اصناف، مراکز آموزشی، ناوگان حمل و نقل درون شهری و برون شهری انجام می‌شود.

باباخانی ادامه داد: هم‌اکنون  ۴۸۰ تیم بهداشتی شامل بهداشت محیط و بهداشت حرفه‌ای نظارتهای بهداشتی در این پنج گروه را بر عهده دارند و بازرسان بهداشتی نیز نظارت‌های عالی را انجام می دهند. 

در حال حاضر حدود ۹۵ درصد از افراد بالای ۱۸ سال در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد دز اول و ۸۱ درصد نیز دز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند. 

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در کلانشهر مشهد و ۱۵ شهرستان دیگر خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد.

ارائه خدمات بهداشتی و درمان به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

در حال حاضر حدود ۳۶۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند.

 ۳۳ شهرستان خراسان رضوی در وضعیت آبی قرار دارند.

به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر دیروز - دوشنبه - ۲۷ دیماه ۱۴۰۰، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، سه هزار و ۱۶۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۳۳۸ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۲۲۴ هزار و ۱۹۶ نفر رسید.

طی ۲۴ ساعت گذشته، ۲۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۲ هزار و ۹۵ نفر رسید.

همچنین تاکنون ۶ میلیون ۶۶ هزار و ۸۱۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

یکهزار و ۳۱۳ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

همچنین تا کنون ۶۰ میلیون و ۳۵۰ هزار و ۶۸۵ دُز اول، ۵۳ میلیون و ۱۹۵ هزار و ۳۱۲ دُز دوم و ۱۲ میلیون و ۸۵۵ هزار و ۹۷۸ دُز سوم واکسن کرونا تزریق شده است و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۲۶ میلیون و ۴۰۱ هزار و ۹۷۵ دُز رسیده است.

در شبانه روز گذشته ۴۲۸ هزار و ۷۹۶ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

"پاندمی کرونا" در سطح جهان، ۳۲۸ میلیون و ۹۶۹ هزار و ۲۸۹ نفر را بیمار کرده و جان پنج میلیون و ۵۵۸ هزار و ۹۶۶ نفر را گرفته است. ۲۶۷ میلیون و ۸۰۳ هزار و ۶۹۹ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا هم تاکنون در سطح جهان درمان شده‌اند.

آمریکا در این میان با ۶۶ میلیون و ۹۹۵ هزار و ۵۳۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ و همچنین ۸۷۳ هزار و ۵۶۴ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و انگلیس بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.

ایران، بر اساس آخرین آمارهای رسمی از فهرست جدول ۱۰ کشوری که بیشترین جمعیت مبتلایان به کرونا در میان کشورهای جهان را دارند، حذف شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha