امیر ماندگار روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه روند واکسیناسیون شهرستان دزفول در حد نرم کشوری و کمی بالاتر است، افزود: حدود ۸۳ درصد از افراد واجد شرایط دُز اول و دوم را دریافت کردهاند و در مرحله دریافت دُز سوم هستند.
وی افزود: افرادی که دُز اول واکسن کرونا را دریافت نکردهاند به صورت قطره چکانی اقدام میکنند به طوری که روزانه فقط ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر برای دریافت دُز اول به مراکز مربوطه مراجعه میکنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهارداشت: تاکنون روند براساس آموزش و تشویق برای اقدام به واکسیناسیون بوده که شاید لازم است برای انجام واکسیناسیون مانند سایر کشورها برخی خدمات اجتماعی محدود شوند.
وی افزود: واکسیناسیون امری شخصی نیست و به سایر افراد خانواده و جامعه نیز ارتباط دارد لذا به افرادی که هنوز برای دریافت واکسن اقدامی نکردهاند توصیه میشود در اسرع وقت به مراکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه کنند.
ماندگار بیان داشت: ۸۳ درصد افراد بالای ۱۲ سال و بالای ۸۰ درصد از دانش آموزان شهرستان دزفول تاکنون واکسن کرونا را دریافت کردهاند ولی هنوز واکسن اختصاصی برای افراد زیر ۱۲ سال معرفی نشده و دستورالعملی در این خصوص وجود ندارد که امیدواریم بزودی ارائه شود.
وی درخصوص کمبودهای مراکز بهداشتی نیز گفت: حدود ۱۰۰ خانه بهداشت، پایگاه و مرکز جامع سلامت در شهرستان دزفول فعال است که در برخی مناطق سخت گذر با کمبود نیروی انسانی و فضای بهداشتی مواجه هستیم البته کمبود اورژانسی در این خصوص وجود ندارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: بیشتر مشکلات مراکز بهداشتی مربوط به کمبود اعتبار، سخت افزار و تجهیزات است.
دزفول در حال حاضر در شرایط آبی کرونایی قرار دارد.
نظر شما