به گزارش ایرنا، حسین احمدی روز سهشنبه با بیان این که فراخوان این جشنواره ۲۵ آبان امسال منتشر و دریافت آثار خبرنگاران تا پنجم دی ادامه داشت، اظهار کرد: با بررسی و ارزیابی نهایی آثار دریافت شده، ۸۶ اثر در بخش گزارش، ۵۳ اثر در بخش مصاحبه، ۳۱ اثر در بخش خبر، ۵۰ اثر در بخش تیتر، ۷۷ اثر در بخش مقاله و یادداشت، ۶۱ اثر در بخش عکس، ۴۶ اثر در بخش گزارش تصویری، ۱۸ اثر در بخشهای اینفوگرافی، موشنگرافی و کاریکاتور و ۹ اثر در بخش ویژه «علامه حسنزاده آملی» در اختیار داوران قرار گرفت.
دبیر سومین جشنواره رسانهای ابوذر مازندران از آغاز فرآیند داوری آثار خبر داد و درباره انتخاب داوران این رویداد رسانهای خاطرنشان کرد: داوری آثار توسط اساتید برجسته دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانههای وزارت فرهنگ و ارشاد در حال انجام است و مراسم پایانی و معرفی برگزیدگان نیز بهمن ماه امسال برگزار میشود. طبق برنامه رئیس هیئت داوران نیز در اختتامیه جشنواره حضور مییابد و قرائت بیانیه این هیات را برعهده خواهد داشت.
احمدی کیفیت آثار دریافتی در بخشهای خبر و تیتر را پایین و نامطلوب بیان کرد و گفت: با اشاره به اینکه کیفیت آثار دریافتی در دو بخش خبر و تیتر مناسب نیست. در حالی که خبر پایه حرفه روزنامهنگاری است و از مدیران رسانهها میخواهیم نسبت به اخبار و تیتر خبرنگارانشان حساسیت بیشتری به خرج دهند تا پایههای اطلاعرسانی در استان به درستی شکل گیرد.
وی افزود: به همین دلیل برپایی کارگاههای آموزشی توسط سازمان بسیج رسانه مازندران در آینده نزدیک و با حضور اساتید مجرب در دستور کار قرار دارد. احتمال برپایی یک کارگاه آموزشی با حضور یکی از اساتید توانمند عرصه اطلاعرسانی در روز پایانی جشنواره نیز وجود دارد.
احمدی ضعف دیگر در زمینه ارسال آثار را شناخت ناکافی از قالبهای رسانهای بیان کرد و افزود: متأسفانه در موارد متعددی خبرنگاران با انتخاب نادرست قالب اثر، موجب حذف اثرشان از مرحله داوری میشوند.
دبیر سومین جشنواره رسانهای ابوذر مازندران خاطرنشان کرد: برترین آثار جشنواره برای رقابت با سایر استانها به دبیرخانه جشنواره کشوری ابوذر ارسال میشوند تا در عرصه ملی مورد ارزیابی قرار گیرند. همچنین در تلاش هستیم کتاب آثار برتر جشنواره را نیز همزمان با اختتامیه منتشر دستکم در قالب فایل پیدیاف منتشر کنیم.
نظر شما