۵۰ درصد از قیر یارانه‌ای اختصاص یافته به روستاهای استان سمنان کارسازی شد 

شاهرود - ایرنا - مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سمنان با بیان اینکه افزون بر ۵۰ درصد از قیر یارانه ای اختصاص یافته به روستاهای استان کارسازی شد، گفت: امسال ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار خرید قیر برای روستاهای استان سمنان تخصیص یافت.  

به گزارش ایرنا، علیرضا فلاحی عصر سه شنبه در آیین افتتاح طرح هادی و اعطای سند مالکیت در روستای میغان شاهرود که با حضور نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و جمعی از مسوولان استان سمنان و شهرستان شاهرود برگزار شد، افزود: با اختصاص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار و به همین میزان مشارکت های مردمی توانستیم ۵۰ درصد از نیاز قیر روستاهای استان را تامین کنیم.

وی با بیان اینکه این میزان اعتبار خارج از موضوع اعتبارات استانی و ملی است تصریح کرد: ۵۵۰ تن قیر طی سه سال گذشته برای بهسازی و اصلاح معابر ۴۶ هزار متر مربع از روستای میغان شاهرود اختصاص یافت.

فلاحی با اشاره به اینکه بازنگری طرح هادی در این روستا سال ۹۶ انجام شد، ابراز داشت: تاکنون ۴۴۰ جلد سند روستایی با همکاری اداره ثبت املاک استان سمنان به مردم میغان تحویل شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سمنان با بیان اینکه تسهیلاتی برای اجرای طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی در نظر گرفته شده است، افزود: با اعطای این تسهیلات تاکنون ۲۴۶ واحد مسکونی روستای میغان مقاوم سازی شد.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۹ واحد مسکونی برای محرومان این روستا در حال ساخت است اظهار داشت: از اعتبارات تخصیص یافته برای اجرای طرح هادی این روستا تاکنون ۸۸۴ میلیارد ریال هزینه شده است.

فلاحی ابراز داشت: با اعطای اسناد مالکیت روستایی به اهالی میغان، تاکنون ۴۵ هزار سند مالکیت روستایی در استان سمنان صادر و تحویل شده است.

روستای میغان با چهار هزار و ۲۶۴ نفر جمعیت در شمال شهرستان شاهرود واقع شده است، این روستا ۹۸ شهید تقدیم انقلاب کرده و از نظر تعداد شهدا به نسبت جمعیت در رتبه های بالای کشوری قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha