به گزارش ایرنا اسماعیل زارعیکوشا شامگاه چهارشنبه در نشست مدیریت بحران استان در سنندج اظهار داشت: همه امکانات در اختیار مدیریت شهرداری است و با اینکه همه همکاران شهرداری ساعتها تلاش کردهاند اما ساماندهی تجهیزات و انسجام مدیریتی برای توزیع امکانات که سرانجام آن رضایتمندی مردم باشد، دیده نشد.
وی با بیان اینکه گزارشها قابل قبول نیست تاکید کرد: این نعمت آسمانی بارش برف که موجب شادی شهروندان شده باید با خدمترسانی مضاعف شود.
زارعیکوشا با اشاره به اینکه در این شرایط هیچ دستگاهی نخواهیم داشت که مسوولیتی نداشته باشد ادامه داد: ضعف مدیریت در برخی از نواحی شهرداری مشهود بود و باید در مدیریت آنها تجدیدنظر کرد.
وی خطاب به شهردار گفت: اجازه ندهید ضعف مدیریت تاکسیرانی و خدمات شهری موجب زیر سوال رفتن دیگر بخشها و شهرداری شود.
استاندار کردستان با بیان اینکه شهر سنندج به شهر تاکسی ها معروف است اما در چنین روزهایی تاکسی نمیبینیم یادآور شد: پاکسازی ۸۰۰ نقطه که نانواییهای شهر سنندج در آن قرار دارند کار سختی نیست و باید آن نقاط را در اولویت قرار داد.
وی به مردم استان اطمینان خاطر داد: هیچ مشکلی در تامین ارزاق، سوخت و آرد نداریم و دچار هیچگونه کمبودی نخواهیم شد.
زارعیکوشا اضافه کرد: در این مدت شاهد موفقیت های خوبی در مدیریت اوضاع بودیم که تدابیر و تصمیمات ترافیکی و مدیریت ترددهای جادهای بسیار موفق بوده که از حادثه منجر به فوت جلوگیری کرده است.
وی اظهار داشت: مدیران با توجه به دشواری در تردد هیچ محدودیتی برای مرخصی استحقاقی کارکنان قائل نشوند و غیبتهای این چند روز موجه است.
فرماندهی انتظامی کردستان هم در این نشست گفت: با هماهنگی دستگاهها، همکاری و تعامل های صورت گرفته و اعمال مسدودیت و محدودیت موجب شد در محورهای مواصلاتی برون شهری و درون شهری تصادف منجر به فوت نداشته باشیم.
سردار علی آزادی یادآور شد: یگان ویژه و پلیس راه در جادهها در کنار دیگر دستگاهها حضور داشتند و در داخل شهر هم به شهرداری خدمات ارائه دادیم.
وی تاکید کرد: باید بازنگری در شیوه خدمات و مدیریت امور در درون شهر صورت گیرد به ویژه در بخش برفروبی و جمع آوری شاخههای درختان شکسته شده مردم ناراضی هستند.
فرمانده سپاه بیتالمقدس هم در این نشست با اشاره به اینکه همه امکانات سپاه استان در اختیار دستگاهها است گفت: بسیج ناحیه سنندج کاملا در اختیار شهرداری بود و فعالیتهایی از جمله اهدای غذای گرم به در راه ماندگان، جمعآوری شاخه درختان شکسته شده انجام شد و همچنین لودر، گریدر و کمپرسی در اختیار دستگاهها قرار دادیم.
سردار سید صادق حسینی افزود: برخی از دستگاهها بعد از جلسه اول مدیریت بحران تنها ماندند که انتظار میرفت پای کار باشند.
وی یادآور شد: برخی از مشکلات در سطح شهر مشاهده شد از جمله به دلیل باز نبودن معابر آرد به برخی از نانواییها نمیرسید.
سردار حسینی با بیان اینکه بارش اخیر جای شکر دارد و از این نعمت همه خوحال هستند اضافه کرد: ذخیره آب سدها را بعد از این بارشها نباید بدون حساب رها کرد.
دادستان مرکز استان هم با اشاره به اینکه ضرورت تمرکز نظارت بر ۲ صنف تاکسیرانی و نانوایی در چنین شرایطی دیده میشود گفت: تخلف امتناع از حمل مسافر و عدم رعایت نرخهای مصوب در حوزه تاکسیرانی مشاهده شده است.
محمد جباری با بیان اینکه قانون تمرکز امور مربوط به تاکسیرانی آیین نامهای دارد که شهرداری میتواند برای نظارت بهتر استفاده کند افزود: این قانون ضمانت اجراهایی هم دارد که تا لغو پروانه تاکسی در آن وجود دارد.
وی در رابطه با تخلاف در صنف نانوایی ها هم اظهار داشت: هر گونه اخلالی که در توزیع آرد پیش بیاید اخلال در نظام عرضه مایحتاج عمومی تلقی میشود و جرم سنگینی محسوب میشود.
جباری با تاکید بر اینکه بازرسی ها باید افزایش یابد ادامه داد: عرضه نامتعارف و کم فروشی هم در نانواییها مشاهده شده است.
وی بابیان اینکه صنوف مختلف باید در چنین شرایطی همکاری کنند اضافه کرد: برنامه جامعی برای چنین بحرانهایی و حتی برفروبی تهیه شده و سندی برای آن تصویب شود.
دادستان مرکز استان کردستان با اشاره به اینکه سازماندهی امکانات بر اساس این برنامه ریزی باشد. اظهار داشت: شهرداران مناطق باید هماهنگی بیشتری با شهرداری سنندج داشته باشند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل و جادهای کردستان هم گفت: ۶۰۰ نفر کارکنان راهداری و ۴۰۰ دستگاه ۴۰ هزار کیلومتر برفروبی انجام دادند.
محمد راشد مدرس گرجی اظهار داشت: با توجه به پیش بینی موج جدید بارشی از ساعت ۱۷ عبور کشندهها در تمام محورها ممنوع شده است.
وی افزود: کمتر از ۷۲ ساعت هزار روستا بازگشایی شد و ۱۰ هزار شن و نمک از ۳۰ هزار شن و نمک آماده شده، مصرف شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر هم در این نشست گفت: در ۷۲ ساعت گذشته ۲ هزار و ۸۰۰ نفر در شرایط جوی با مشکلاتی مواجه شدند که یک هزار و ۸۰۰ نفر در شهرهای مختلف و پایگاههای بین راهی با کمک سپاه و ارتش اسکان اضطراری داده شود.
پیام جلالی با بیان اینکه ۵۸ تیم عملیاتی ما در محورهای مواصلاتی حضور دارند. افزود: در این مدت یک هزار و ۱۱۵ خودرو رهاسازی شده و ۱۰ مادر باردار به مراکز درمانی منتقل شدند.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه ۱۳ فروند بالگرد هلال احمر در حال تعمیر و بخشی از کشور با سیل مواجه بوده امروز بالاخره توانستیم بالگردی را برای استقرار به استان منتقل کنیم.
جلالی ادامه داد: امروز تیم عملیاتی برای کمک به ۱۱ جوان کوهنورد اعزام شده بود که در حال انتقال آنها به داخل شهر هستند.
نظر شما