عزیز ابراهیمی در خصوص اهمیت بافت باارزش روستایی این شهرستان به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای اجرای این طرح ها نیاز به تخریب نیست و سعی خواهد شد روستاهای گردشگری با بافت سنتی حفظ شود که پس از نقشه برداری مطالعات آن انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در این طرح محدودیت اعتبارات وجود ندارد خاطرنشان کرد: برای روستاهای گردشگری و بافت باارزش هدایت آب های سطحی، بدنه سازی و جدول گذاری انجام خواهد شد.
ابراهیمی حفظ ارزش ها و ساماندهی بافت های روستایی، احیای فرهنگ و معماری بومی و افزایش سطح کیفی زندگی ساکنان روستایی را از اهداف مهم این نهاد عنوان کرد و افزود: تهیه و اجرای طرح بهسازی و احیای بافتهای باارزش روستایی، نتایج خوبی داشته و موجب احیای بافت روستاها، جذب گردشگران و ماندگاری مردم در روستاها شده است.
رییس بنیاد مسکن و انقلاب اسلامی شیروان با اشاره به بافت باارزش روستای اسطرخی از توابع بخش مرکزی این شهرستان که عملیات ساخت آن چندین سال است اجرا شده، گفت: اکنون این طرح ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که ۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای آن هزینه شده و اتمام آن ۲۰میلیارد ریال دیگر اعتبار می طلبد.
ابراهیمی افزود: تاکنون عملیات هدایت آب های سطحی، سنگفرش و بدنه سازی برای بافت باارزش روستای اسطرخی شیروان انجام شده که پیش بینی می شود تا سال آینده به اتمام برسد.
۱۸ هزار خانوار مشتمل بر ۶۸ هزار نفر از جمعیت شیروان در مناطق روستایی این شهرستان سکونت دارند.
مرکز شهرستان ۱۵۷ هزار نفری خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد واقع است.
نظر شما