سجاد یوسفی حاجیوند روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تجهیزات پیست اسکی کوهرنگ از سال ۵۲ تاکنون نصب شده و بروزرسانی نشده و تنها یک دستگاه بالابر جدید در سال ۷۰ برای افزایش تجهیزات به این پیست اضافه شده است.
به گفته وی، هم اکنون سه دستگاه بالابر در این پیست اسکی فعال است که فرسودگی بالابرها و دستگاه پیستکوب موجود در این پیست یکی از مشکلات است که برای توسعه و بروزرسانی تجهیزات این پیست به تامین ردیف اعتباری خاص به صورت سالانه نیاز است.
به گفته وی، با فعال شدن این پیست اسکی، روزانه گردشگران زیادی وارد شهرستان کوهرنگ میشوند که این ظرفیت در توسعه صنعت گردشگری و اشتغال این منطقه اثرگذار است.
وی افزود: با فعال شدن سه بالابر دراین پیست اسکی حداقل یکهزار نفر در روز میتوانند به صورت حرفهای از این پیست اسکی استفاده کنند و یکهزار نفر نیز در محوطه پیست آموزش میبینند و گردشگران و تیوپسواران نیز در خارج از منطقه پیست اسکی فعالیت خواهند داشت.
یوسفی حاجیوندی، به برگزای مسابقات شهرستانی، استانی اسکی در این پیست اشاره کرد و گفت: هماکنون ۵۰۰ ورزشکار اسکی در این شهرستان فعالیت دارند که تعدادی از این ورزشکاران در مسابقات ملی و قهرمانی مقام کسب کردند.
بازگشایی پیست اسکی کوهرنگ به تعویق افتاد
وی با اشاره به اینکه پیشبینی شده بود، پیست اسکی کوهرنگ از صبح روز جمعه اول بهمنماه بازگشایی شود، گفت: به دلیل بارش برف و کولاک در شهرستان بازگشایی این پیست اسکی به تعویق افتاده است.
یوسفی حاجیوندی افزود: هماکنون ارتفاع برف در ارتفاعات این پیست اسکی بالای یک متر و در دامنه به ۷۰سانتیمتر رسیده است.
وی اظهار داشت: پیست اسکی کوهرنگ از اسفندماه سال ۹۸ به دلیل شیوع کرونا تعطیل شده بود و امسال با رعایت دستورالعملهای بهداشتی بازگشایی خواهد شد.
به گزارش ایرنا، پیست اسکی کوهرنگ به عنوان یکی از ۱۰ پیست مهم کشور در فاصله ۹۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.
نظر شما