به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری همدان، «علی خاکسار» اظهار داشت: در جلسهای با شرکت نمایندگان پنج استان غرب کشور به میزبانی کرمانشاه مقرر شد در راستای توسعه گردشگری غرب کشور برنامههایی اجرا شود که نخستین مورد آن حضور مشترک در نمایشگاه گردشگری بود.
وی ادامه داد: پس از پیگیری این برنامه یک غرفه ۶۰۰ متری در نمایشگاه به پنج استان غربی اختصاص یافت تا به صورت یکپارچه در نمایشگاه مستقر شوند.
معاون گردشگری میراث فرهنگی همدان با بیان اینکه در این نمایشگاه همه موارد مشترک است افزود: آژانسهای مسافرتی، اقامتگاههای بومگردی، راهنمایان گردشگری همه به صورت مشترک کانتر خواهند داشتند.
خاکسار خاطرنشان کرد: ۱۲ غرفه به منظور استقرار برندهای جهانی هر استان طراحی و چند تلویزیون بزرگ نیز برای پخش کلیپها و تیزرهای تبلیغاتی نصب شده است.
وی از اختصاص چند جایگاه ویژه (VIP) برای برگزاری نشستها خبر داد و گفت: در فواصل مختلف این نشستها با حضور استانداران پنج استان، تورگردانان و راهنمایان گردشگری برگزار میشود.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری همدان تصریح کرد: امسال تور خبرنگاران گردشگری و راهنمایان گردشگری را برای نمایشگاه پیش بینی کردیم و زمینه برای اجرای ورکشاپ صنایعدستی مانند سفال نیز فراهم شده است.
خاکسار ادامه داد: هر استانی برنامههای هنری و محلی نیز دارد که در فواصل زمانی مختلف در غرفه گردشگری غرب کشور برگزار میشود و چند مورد تبلیغاتی و اطلاعرسانی نیز پیشبینی شده که در نمایشگاه رونمایی میشود.
به گزارش ایرنا، وجود یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و طبیعی که افزون بر یک هزار مورد آن در فهرست آثار ملی ثبت شده و نامگذاری همدان به نام پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین بیانگر استعداد بالای این کهن شهر در بخش گردشگری است.
آبشار و کتیبه های گنجنامه، تپه باستانی هگمتانه، غارعلیصدر بزرگترین غار آبی جهان، آرامگاه بوعلی سینا، گنبد علویان، بازار سرپوشیده، سرابهای نهاوند، کاروانسرای تاج آباد و آرامگاه استر و مُردخای از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان همدان هستند.
پانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته ۹ تا ۱۲ بهمن ماه برگزار می شود.
نظر شما