احمد خسروی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در زمینهای واگذار شده روند احداث واحدهای تولیدی درمراحل مختلف از فونداسیون تا نصب ماشینآلات در جریان است.
وی اضافه کرد: فرض کنیم فقط یک سوم از این ۶۰۰ قطعه زمین واگذار شده در استان به واحد صنعتی تبدیل شود با همین افزایش حداقلی هم رشد مطلوبی در تعداد واحدهای تولیدی فعال در شهرکهای صنعتی را شاهد خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی کردستان با اشاره به اینکه اراضی راکد در شهرکهای صنعتی استان تا پایان سال ۱۳۹۷ تعیین تکلیف شدند، افزود: در بازپسگیری اراضی راکد در شهرکهای صنعتی، کردستان در کشور جزو استانهای پیشرو است که دستیابی به این مهم نتیجه تعامل مطلوب دستگاه قضایی است.
خسروی با اعلام اینکه هم اکنون قرارداد معطل و راکد در شهرکهای صنعتی استان وجود ندارد، یادآور شد: در سه سال اخیر به ۲۹۵ قرارداد زمین راکد که تعدادی از آنها بیش از ۲۰ سال هم از تاریخ انعقاد آن گذشته بود، رسیدگی شد.
وی با اشاره به اینکه این پروندهها بعد از طی پروسه داوری تعیین تکلیف شدند، گفت: از تعداد مذکور ۲۲۰ مورد شروع به سرمایهگذاری و اجرای واحد تولیدی کردند و مابقی هم قراردادشان فسخ و زمین آن بازپس گرفته شد.
شرکت شهرکهای صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت سال ۱۳۷۰ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شده و تاکنون به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در ۱۲ شهرک، هفت ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی زمین واگذار کرده است.
این شرکت با دارا بودن یک مرکز خدمات فن آوری و کسب و کار، ۱۳۸۲ قرارداد منعقده و بهرهبرداری از ۷۱۱ واحد صنعتی و واحد کارگاهی زمینه اشتغال مستقیم ۱۲ هزار نفر را در استان کردستان فراهم کرده است.
نظر شما