به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از شبکه آسیا نیوز سنگاپور، اندونزی که بزرگترین تولیدکننده روغن در جهان است در سال ۲۰۲۰ با هدف جذب بیشتر روغن پالم تولیدی خود و کاهش واردات سوخت، طرح «سوخت زیستی اجباری B۳۰» را اجرایی کرد که براساس آن این سوخت باید متشکل از ۳۰ درصد روغن پالم باشد. این سوخت یکی از بالاترین غلظتهای روغن پالم مورد استفاده در سوخت زیستی در سطح جهان را دارا است.
اندونزی به دنبال افزایش سهم روغن پالم در «بیودیزل» و استفاده از آن در دیگر سوختهای مورد استفاده است.
این کشور سال گذشته استفاده از سوخت جت مخلوط شده با روغن پالم را آزمایش کرد و قصد دارد تا سوخت بیودیزلی متشکل از ۴۰ درصد روغن پالم را در ماه آینده مورد ارزیابی قرار دهد.
«آریفین تاسریف» وزیر انرژی اندونزی در این خصوص گفت: ما باید برای کسب استقلال در حوزههایی که برای ملت ما مهم هستند مانند بخش انرژی کار کنیم. ما منابع انرژی مختلفی داریم که تاکنون به طور کامل مورد بهره برداری قرار نگرفتهاند.
اتحادیه روغن پالم اندونزی تخمین زده است که بیودیزلها بیش از ۳۸ درصد از مصرف داخلی اندونزی را به خود اختصاص دهند.
وزیر انرژی این کشور از موسسه تکنولوژی «بان دونگ» که در حال کار برای توسعه استفاده از بیودیزلها است، خواسته تا سرعت آزمایشات خود را در این زمینه افزایش دهد تا نتایج به دست آمده به عنوان پارامتری در زمینه مطالعات امکان سنجی و طراحی مهندسی برای امکان تولید آنها در جزیره سوماترا مورد استفاده قرار گیرد.
نظر شما