به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ دکتر پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر در این نشست با اشاره به این که ضرورت حوزه امداد و نجات به کارگیری نیروهای عملیاتی است، گفت: نقشه عملیاتی نیاز به نیروهای عملیاتی دارد. تدوین نقشه راه حوزه امداد و نجات بسیار مهم است و در این خصوص کار ارزشمندی در جمعیت هلال احمر در حال انجام است اما باید توجه داشت که زمان محدود و باید با سرعت بالا به سمت جلو پیش رفت.
وی افزود: هلال احمر امروز نیاز به جهش دارد و باید در جنبه های مختلف با سرعت به پیش رویم تا چالش های پیش رو کار را سخت نکند. در زمینه بین الملل و بیانیه گام دوم انقلاب باید اقدامات جدی تری انجام شود تا چرخه نقشه راه امداد و نجات کامل شود.
رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: زمانی که نیروهای مسلح با تمام قوت در حوادث در کنار جمعیت هلال احمر هستند باید از این ظرفیت استفاده و هم افزایی صورت گیرد تا مشکل مردم حل شود و گره ای از گره های کشور باز شود. باید همه ما در خدمت مردم باشیم تا آلام مردم کاهش یابد.
کولیوند ادامه داد: همه دستگاه ها در حوزه امداد و نجات می توانند به کمک ما آیند و باید با توجه به این ظرفیت نقشه راه تدوین شود. در سفر به عراق نیز شاهد بودیم که وزیر بهداشت به گرمی استقبال کرد و اعلام کرد که حاضر هستند با تمام توان همکاری کنند.
وی افزود: بهره گیری از توان خیرین و داوطلبین اهمیت بسزایی دارد و می تواند در مواقع سخت به کمک امدادرسانی و هلال احمر آید. امروز ظرفیت خانه های هلال به قدری زیاد است که سایر دستگاه ها نیز مشتاق به همکاری در این زمینه هستند. امروز هلال احمر در حوادث و سوانح در تمامی لحظه ها در کنار مردم است اما باید بیشتر تلاش کرد و بی نقص در همه زمینه ها ظاهر شد.
رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر این که باید در تمامی امور انسجام لازم وجود داشته باشد، تاکید کرد: از موازی کاری باید پرهیز شود و با حضور میدانی می توان امدادرسانی را در سوانح مختلف به صورت منظم پیش برد. نمایندگان جمعیت هلال احمر که در مناطق سیل زده حاضر شدند نشان دادند که می توان به خوبی امور را مدیریت کرد و از هدر رفتن منابع جلوگیری کرد.
کولیوند تصریح کرد: حضور میدانی سبب می شود تا مشکلات مردم ملموس شود و سریع تر چالش ها حل و فصل شود. توزیع روزانه ۲۰ هزار غذای گرم به کمک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مناطق سیل زده یک اتفاق مهم بود که باید این همکاری ها تداوم یابد. امروز با هم افزایی میان دستگاهی می توان به موفقیت رسید.
همچنین حمیدرضا اسکاش، معاون برنامه ریزی و آموزشهای تخصصی سازمان امداد و نجات در این جلسه گفت: برنامه ریزی ها در حوزه امداد و نجات باید به گونه ای باشد که در کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت برای حوزه امداد و نجات نقشه راهی تدوین کند. کمیته هایی در هیات اندیشه ورزی تشکیل شده است تا بتوان با سرعت بیشتری عرصه های مختلف امداد و نجات را مورد بررسی قرار داد و ساماندهی کرد.
نظر شما