اساس «جهاد تببین» رساندن روایت واقعی به مخاطب است

تهران- ایرنا -مدیر سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت:اساس جهاد تببین در از بین بردن روایت یک طرفه در کشور است، به طوری که یک روایت واقعی از مسائل به گوش مخاطب برسد.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علم و آموزش ایرنا، مهدی عباسی‌مهر با اشاره بیانات رهبر معظم انقلاب در موضوع «جهاد تبیین» گفت: بحث جهاد تببین و توجه مقام معظم رهبری به این موضوع، تنها مختص به زمان حال نیست ودارای یک گذشته و عقبه‌ای است. بحث جهاد اکبر و تهاجم فرهنگی نیز که ایشان پیش‌تر مطرح کردند را هم تقریبا می‌توان گفت یک سلسه بحث است که باتوجه به مسائل روز، مدام در ادبیات گفتاری رهبر انقلاب مصداق‌های مختلفی را به خود می‌گیرد. اما اصل مطلب در این موضوعات، روشنگری و دفاع از ارزش‌های انقلاب و عملکرد نظام بوده است.

وی با اشاره به این که جریان دشمن بسترهای ارتباطی دنیا را در دست دارد، اضهار کرد: اهمیت جهاد تببین به شرایط زمانی و بستری است که در آن حضور داریم. متاسفانه بستر و زمینی که در جامعه و فضای مجازی است، تحت کنترل جریان متخاصم است. یعنی جریانی که به ایران و به جمهوری اسلامی و به طور کلی به ارزش‌های انسانی اعتقاد ندارد و در حقیقت به تمامی بنیادهای فکری و معنوی ما حمله می‌کند.

عباسی مهر در ادامه تصریح کرد: هر نیرو و عنصر جوانی که در شرایط فعلی قرار بگیرد به طور طبیعی برایش سوال‌ها و شبهات مختلفی نسبت به عملکرد نظام و اولویت‌های آن پیش می‌آید. به همین دلیل رهبر انقلاب دفاع از ارزش‌ها و روشنگری‌ها را لازم دانستند.

وی  افزود: رهبر معظم انقلاب در دوسال اخیر سخنان خود را به نوع مواجهه جوان مومن، دانشجو و انقلابی با فضای امروزی دنیا اختصاص دادند تا هم موضع جوان انقلابی حفظ شود و هم رویکرد مقابله‌ای پیدا کند.

مدیر سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها تاکید کرد: یکی از الزامات این مسئله تببین مسائل روز، شناخت طراحی‌های دشمن، تحلیل درست از مسائل و تقویت جوان در مقابل دفاع از ارزش‌های نظام است.

عباسی مهر درباره مخاطب اصلی سخنان مقام معظم رهبری گفت: مخاطب اصلی سخنان رهبر انقلاب، جریان نخبگانی و تاثیرگذار کشور از جمله تشکل‌های دانشجویی، طلاب، هیئات و مداحان است. قطعا اگر جریانات اثرگذار کشور تنها به مطالبه‌گری بپردازند و تبیین مسائل و دفاع از ارزش‌ها و عملکرد کشور را نادیده بگیرند، موازنه و تعادل در عرصه فعالیت‌های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی کشور از بین می‌رود.

وی گفت: این درحالیست که جریان فعال ما در دانشگاه همان طور که باید نسبت به مسائل روز حساس باشند، در عین حال باید از نقشه‌های دشمن مطلع باشند، چرا که اگر انقلابی نباشد، در حقیقت جریان مطالبه‌گری نیز وجود نخواهد داشت.

عباسی مهر یادآور شد: اگر صرفا بخواهیم جهاد تبیین را افشاگری یا مطالبه‌گری بدانیم، اشتباه کرده‌ایم. بلکه مطالبه‌گری و دفاع از ارزش‌های انقلاب متمم یکدیگر هستند و لازم و ملزوم یکدیگرند.

وی خاطرنشنان کرد: یکی از جریان‌های موثر جامعه در طول انقلاب اسلامی، جریانات و تشکل‌های دانشجویی بودند که بارها مشاهده کردیم که این جریان در عرصه‌های مختلف کشور، ایفای نقش کرده است. به نظرم امروز در کنار همه‌ ماموریت‌هایی که جنبش‌های دانشجویی دارند، تحلیل مسائل اساسی نظام و کشور و دفاع از ارزش‌های انقلاب از وظایف اصلی آن‌ها به شمار می‌رود. همچنین تعیین اولولیت‌ها در مسائل و تولید و انتشار محتوا برای پاسخ به مخاطب عام است.

مدیر سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، اساس جهاد تبیین را از بین بردن روایت یک طرفه در کشور دانست و عنوان کرد: وقتی دانشجو در مواجه با یک مسئله‌ای دچار سوال می‌شود، وظیفه اصلی مراجع فکری و اثرگذار کشور حل سوال دانشجو به سرعت و با تکنیک‌های لازم است.

وی گفت:قطعا اگر نسبت به این موضوع ضعف داشته‌ باشیم، که متاسفانه داریم، روایتی یک طرفه از مسائل در کشور اشاعه پیدا می‌کند. اساس جهاد تببین در از بین بردن روایت یک طرفه در کشور است. به طوری که یک روایت واقعی از مسائل به گوش مخاطب برسد و در سبد جریان دانشجویی قرار بگیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha