سید احمد باقری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: معرفی ظرفیتهای مختلف گردشگری، فرهنگی و سرمایه گذاری شهر کهن شاندیز در سطح ملی و بین المللی مهمترین هدف شرکت در نمایشگاه گردشگری تهران است.
وی ادامه داد: این نمایشگاه از نهم تا دوازدهم بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران میزبان بازدیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه گردشگری است.
شهردار شاندیز گفت: بخش مهمی از توسعه شهرها از محل سرمایه گذاری بخش خصوصی تامین شده و استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی در جهت توسعه پایدار شهرها یکی از راه های مهم برون رفت از مشکلات است.
باقری افزود: بخش خصوصی توانمند میتواند ظرفیتهای بالقوه شهری را شکوفا سازد و شهر شاندیز جاذبههای متعدد و متنوعی جهت سرمایه گذاری دارد.
وی ادامه داد: تمایل برای حضور و سرمایه گذاری در شهر شاندیز بسیار زیاد است و ظرفیتهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی این شهر توانایی جذب سرمایه گذاران را دارد.
شهردار شاندیز گفت: مهیا کردن بسترهای لازم و شناسایی و برنامه ریزی برای حوزههای مختلف شهری و گردشگری برای حضور سرمایه گذاران میتواند مدت اجرای پروژههای شهری را کاهش و از سویی طول عمر مفید پروژهها را افزایش دهد.
باقری افزود: شهرداری شاندیز در نمایشگاه تهران جاذبههای گردشگری و فرصتهای سرمایه گذاری، ساماندهی گردشگری و معرفی فرصت ها و پروژه های سرمایه گذاری خود نظیر مجموعه گردشگری پردیس طبیعت شاندیز، پل طبیعت و مجموعه گردشگری سرخاندیز را معرفی می کند.
شهرداریهای شاندیز و طرقبه(شهرستان بینالود) تنها نمایندگان استان خراسان رضوی در پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران هستند.
بر اساس برخی آمارها شاندیز سالیانه پذیرای حدود پنج میلیون گردشگر است که حدود ۳۰ درصد آنها از خارج خراسان رضوی به این منطقه سفر میکنند.
شهر شاندیز به عنوان نخستین منطقه بینالمللی نمونه گردشگری ایران سال ۱۳۸۴ توسط دولت برگزیده شد. سوغات این شهر صنایعدستی و پوستیندوزی بوده و غذای معروف آن نیز شیشلیک است.
"ویرانی" از روستاهای شاندیز نیز به عنوان بازار اصلی نمایشگاهی و تولیدی مبلمان خراسان در حاشیه جاده مشهد - شاندیز قرار دارد. برخی روستاهای این منطقه همچون کنگ و ازغد به دلیل ویژگی معماری سنتی و تاریخی از مراکز مهم دیدنی و جذاب گردشگری محسوب میشوند.
شهرستان بینالود که به نام "طرقبه-شاندیز" معروف است واقع در غرب و شمال غرب مشهد با مساحت هزار و ۱۰۰ کیلومترمربع، ۵۸ هزار و ۴۸۳ نفر جمعیت دارد.
طرقبه و شاندیز تا تابستان ۱۳۸۷ از بخشهای تابعه شهرستان مشهد بودند. این شهرستان شامل 2 بخش طرقبه و شاندیز و ۵۳ روستاست و بعد از مشهد مهمترین شهرستان گردشگری استان خراسان رضوی محسوب میشود.
طرقبه - شاندیز نزدیکترین قطب گردشگری به مشهد و منطقه تفرجگاهی برخوردار از جاذبههای طبیعی کوهستانی، چشماندازهای سرسبز، رودخانه و هوای مطبوع است لذا تنها تنفسگاه کلانشهر بزرگ مشهد نیز محسوب میشود.
نظر شما