عزیزی: موفقیت در المپیک به مربیان باتجربه و سطح بالا نیاز دارد

تهران- ایرنا- رئیس انجمن تکواندو ورزش‌های ناشنوایان با اشاره به اینکه فاصله زیادی بین پاداش قهرمانان ناشنوا با افراد سالم وجود دارد گفت: به طور قطع کسب نتیجه و موفقیت در المپیک به مربیان در سطح فنی بالاتر و از جهتی با تجربه‌تر نیاز دارد و بر همین اساس تغییراتی در کادر فنی ایجاد کردیم.

«غلامرضا عزیزی» در گفت‌وگو با ایرنا با بیان اینکه رنگ مدال‌های المپیک ناشنوایان و بازی‌های المپیک تفاوتی با هم ندارند، اضافه کرد: ورزشکاران ناشنوا برای حضور در میادین ورزشی و المپیک به اندازه سایر ورزشکاران سالم تلاش می‌کنند تا برای ایران افتخار آفرینی کنند و پرچم کشورشان را به اهتزاز در آورند.

این مدیر ورزشی گفت: تکواندو همیشه سهم بسزایی در کسب مدال‌های کاروان‌های ورزشی ایران در رویدادهای مهم داشته و در این دوره نیز تلاش می‌کنیم با بیشترین سطح آمادگی راهی برزیل شویم.

وی ادامه داد: تکواندوکاران ناشنوا برای شرکت در مسابقات قهرمانی جهان که به میزبانی تهران برگزار شد، ۲ ماه و نیم تمرین کردند و خدا را شکر با همراهی و همدلی مربیان در ۲ بخش کیوروگی و پومسه زنان و مردان نتایج بسیار خوبی کسب کردند.

عزیزی افزود: به منظور ریکاوری و جلوگیری از فشار فیزیکی بر ورزشکاران، همچنین ایجاد فرصتی برای شرکت برخی مدال آوران در لیگ برتر تکواندو، برگزاری اردوها با ۲ ماه تاخیر آغاز شد.

به گفته وی، علاوه بر دعوت ملی پوشان، طی ابلاغی به هیات‌های استانی، برترین‌ها به اردوی تیم ملی دعوت شدند.

وی ادامه داد: اردوی آماده‌سازی تیم‌های ملی زنان و مردان تکواندوکار ناشنوا در ۲ بخش کیوروگی و پومسه از دوم بهمن شروع شده و تا ۱۲ بهمن ادامه دارد.

عزیزی با بیان اینکه در مجموع ۲۸ تکواندوکار زن و مرد در اردوها حضور دارند اضافه کرد: افراد دعوت شده به اردوها، ملی‌پوشان دارای مدال‌های جهانی و برترین‌های استانی هستند.

او ادامه داد: تا پایان سال سه مرحله اردوی آماده‌سازی برگزار می‌شود. اولین اردو از دوم تا دوازدهم بهمن، مرحله دوم از ۱۸ بهمن تا ۲ اسفند و در نهایت اردوی سوم از دهم اسفند تا شروع تعطیلات نوروز است.

عزیزی تصریح کرد: آخرین مرحله آماده‌سازی تیم ملی تکواندو زنان و مردان بعد از تعطیلا سال نو است و تا اعزام تیم ملی به برزیل که ۱۳ اردیبهشت است، ادامه خواهد یافت.

وی ضمن قدردانی از کادر فنی قبلی تیم‌های ملی در بخش کیوروگی و پومسه زنان و مردان، گفت: اگرچه نتایج بدست آمده در مسابقات جهانی بسیار خوب بود، اما پیش از رقابت‌های جهانی به کادر فنی اعلام کردیم ممکن است با توجه به سطح بالاتر المپیک تغییراتی در کادر فنی ایجاد شود.

رئیس انجمن تکواندو ورزش‌های ناشنوایان توصیح داد: به طور قطع کسب نتیجه و موفقیت در المپیک به مربیان در سطح فنی بالاتر و از جهتی با تجربه‌تر نیاز دارد و مربیان بر اساس توانمندی‌ها انتخاب می‌شوند و هیچ مربی قرار نیست همیشه مربی تیم ملی باشد.

وی اظهار امیدواری کرد: مربیان قبلی تیم ملی با همدلی کادر فنی جدید را یاری و همراهی کنند تا بتوانیم در فضایی آرام، شانس موفقیت تکواندو اران ناشنوا را در برزیل افزایش دهیم.

عزیزی در پاسخ به اینکه به ملی‌پوشان حقوق پرداخت می‌شود یا خیر؟ گفت: اگرچه برخی از ملی‌پوشان خانه و خانواده دارند و هزینه‌های زندگی به عهده آنان است، اما با توجه به محدودیت اعتبار فدراسیون، حقوق پرداختی به آنان در حد پول توجیبی یا هزینه رفت و آمدهایشان است و نه بیشتر.

این مدیر ورزشی با بیان اینکه فدراسیون توان پرداخت بیش از این را ندارد، ادامه داد: متاسفانه آنقدر که ورزش افراد سالم‌ دیده می‌شود و آنها حقوق و پاداش می‌گیرند، ناشنوایان حقوق و پاداش دریافت نکرده و تقریبا نادیده گرفته می‌شوند.

عزیزی گفت: خواست ما از دولت‌مردان و مدیران وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک تزریق بودجه بیشتر به فدراسیون ناشنوایان است، زیرا این فدراسیون یک شبه وزارتخانه است که باید بیش از ۱۰ رشته ورزشی را مدیریت کند، پس به اعتبار بیشتری نیاز دارد.

وی خاطرنشان کرد: ورزش و جوایز آن، زندگی ناشنوایان را متحول می‌کند و همه دیدند ناشنوایان در المپیک بلغارستان و ترکیه چه نتایج درخور توجهی کسب کردند.

بیست و چهارمین المپیک ناشنوایان از ۱۱ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ در شهر کاسیاس دو سول برگزار خواهد شد و کاروان ورزشی ایران در هشت رشته به این رقابت‌ها اعزام می‌شوند.

تکواندوکاران از ۱۳ تا ۱۹ اردیبهشت در این رقابت‌ها حضور دارند و به مصاف حریفان می‌روند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha