حسینقلی قوانلو روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: متاسفانه براساس آمار ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا، واحدهای صنفی در کنار خودروهای سبک و سنگین مسافربری درون شهری و برون شهری از کانونهای اصلی شیوع کرونا در مازندران به شمار میروند که در صورت ادامه شیوع افسار گسیخته کرونا، احتمال اعمال محدودیتهای جدید در استان وجود دارد.
وی خاطر نشان کرد: به دلیل افزایش شیوع و تغییر رنگبندی کرونایی تعداد قابل توجهی از شهرستانهای مازندران از وضعیت آبی و باثبات کرونایی به وضعیت زرد و نارنجی، برای تشدید نظارتها نیازمند افزایش تعداد بازرسان اصناف هستیم و با همکاری بسیج اصناف در روزهای آینده حدود یکهزار و ۲۰۰ نفر به صورت جهادی در کنار بازرسان سازمان صمت مسوولیت نظارت بر بازار با هدف رعایت دستورالعملهای بهداشتی را برعهده خواهند داشت.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه در زمان حاضر حدود ۲ هزار و ۲۰۰ نفر در قالب بسیج اصناف و همچنین بازرسان صمت مسوولیت بازرسی از واحدهای صنفی استان را برعهده دارند، ادامه داد: در یک ماه گذشته حدود سه هزار بازرسی کرونایی از اصناف مازندران انجام شد که تحلیل داده این بازرسیها نشان میدهد که حدود ۸۰ درصد متصدیان این واحدها نسبت به تزریق دز سوم واکسن کرونا و همچنین استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی بیتفاوت هستند.
وی با بیان اینکه از مجموع ۲۵۰ هزار متصدی واحد صنفی در مازندران تاکنون حدود ۹۵ درصد آنان دز اول و ۹۱ درصد هم دز دوم واکسن کرونای خود را دریافت کردند، تصریح کرد: اما آنان این روزها چندان رغبتی به تزریق دز سوم این واکسن ندارند که در صورت ادامه واکسنگریزی به طور حتم تعطیلی موقت و همچنین ابطال پروانه کسب در انتظار این متصدیان خواهد بود.
تعطیلی موقت ۲۰۰ واحد صنفی
قوانلو اضافه کرد: باتوجه به مصوبات ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا، در راستای برخورد جدی با واحدهای صنفی متخلف، در سه ماه گذشته از مجموع ۱۰ هزار بازرسی انجام شده، ۲ هزار واحد ناقض قوانین کرونایی شناخته شده و تذکر کتبی دریافت کردند و همچنین ۲۰۰ واحد هم با توجه به تکرار تخلفها به صورت موقت تعطیل شدند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه، در مرحله جدید بازرسیها به طور حتم واحدهای صنفی متخلف و ناقض دستورالعملهای بهداشتی پروانه کسبشان باطل خواهد شد، گفت: در این مرحله دیگر تذکر کتبی در کار نیست و با هرگونه بازرسی بازرسان و گزارش تخلف مردمی که به تایید برسد واحد صنفی متخلف شناخته شده و به صورت موقت تعطیل و یا پروانه کسب این واحدها باطال میشود.
بر اساس اعلام دانشگاههای علوم پزشکی مازندران و بابل در شبانه روز گذشته آمار مجموع بستریهای کرونایی استان با ۱۱۵ بیمار جدید به ۴۱۶ نفر رسید. در این مدت فوتی کرونایی در بیمارستانهای استان گزارش نشده است.
حدود ۱۹۰ هزار واحد صنفی در استان مازندران فعال است.
نظر شما