به گزارش روز یکشنبه گروه علم و آموزش ایرنا، پیمان صالحی افزود: با توجه به ضرورت نقش آفرینی مؤثر دانشگاهها و مراکز علمی کشور در حل مسائل جامعه و رفع مشکلات کشور، لازم است حمایت و پشتیبانی مناسبی از اینگونه پژوهشهای تقاضامحور صورت پذیرد.
وی ضمن تاکید بر جهتدهی پذیرش و تربیت دانشجویان بر اساس نیاز جامعه و صنایع فعال اظهار داشت: بنابراین لازم است به تدریج سهم بیشتری از این توان معطوف به نیازها و اولویتهای کشور شده و بطور مستقیم بر اساس تقاضا تعریف و به اجرا گذاشته شوند.
معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: در این راستا پیشبینی انواع حمایتها، تشویقها و تسهیلات ضروری است و تحقق این امر چه در سطح دانشگاهها و چه در سطح ستاد وزارتخانه نیازمند تلاش جدی است.
وی همچنین بیان کرد: خوشبختانه در سال ۱۴۰۰ دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور بیش از ۹۰ پایاننامه و رسالهی تقاضامحور برگزیده معرفی کردند که چکیده این موارد گردآوری، تدوین و منتشر شده است.
صالحی خاطرنشان کرد: پس از داوری پایاننامهها و رسالهها توسط کمیته داوران، در سطح کشور سه رساله دکتری تقاضامحور برگزیده و ۲ پایاننامه کارشناسی ارشد تقاضامحور برگزیده مشخص شدند که از این برگزیدگان در مراسم هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۰ تجلیل شد.
معاون پژوهشی وزارت علوم اظهار امیدواری کرد: با تقدیر و تشویق مناسب اساتید راهنما و دانشجویان، بتوان در هدفمندی و اثربخشی بیش از پیش پژوهشهای تقاضا محور کشور گام برداشت.
بر اساس اعلام وزارت علوم، کتاب پایاننامهها و رسالههای برتر تقاضامحور دانشگاهها، پژوهشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور از طریق فایل لینک ذیل قابل مشاهده است.
نظر شما