به گزارش ایرنا، آیتالله عباسعلی سلیمانی عصر یکشنبه در آیین تکریم و معارفه فرماندار ویژه کاشان با اشاره به اینکه برای به ثمر رسیدن نظام جمهوری اسلامی ایران خون هزاران شهید گلگون کفن ریخته شده است، اظهار داشت: مدیران و مسوولان دستگاههای اجرایی مدیون خون شهیدان والامقام هستند و باید همواره خود را خادم مردم و نظام بدانند.
وی با بیان اینکه مردم ولایتمدار برای رهبر فرزانه انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران احترام قایل هستند و با ایثارگریها، رشادتها و جانفشانیها بارها این مهم را به اثبات رساندهاند، افزود: با وجود این مردم فهیم و شریف، مسوولیت در نظام اسلامی بسیار خطیر و سنگین است.
امام جمعه کاشان با گرامیداشت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: حضرت امام خمینی (ره)، پیروزی انقلاب اسلامی و رهبری معظم انقلاب اسلامی، اسلام ناب محمدی را احیا کردند.
وی با تقدیر از زحمتهای فرماندار پیشین کاشان گفت: علیاکبر مرتضایی شخصیتی با اخلاق بود و یک کارنامه اخلاقی و دینی در این شهرستان از خود برجای گذاشت.
دولت سیزدهم اراده خدمترسانی به مردم را بین مدیران ایجاد کرد
نماینده ویژه رییس مجلس شورای اسلامی در کاشان و آران و بیدگل گفت: دولت سیزدهم با محوریت شخصیت انقلابی و برخاسته از روح انقلاب، اراده خدمترسانی به مردم را بین مدیران و مسوولان کشور ایجاد کرده است.
جواد نایینی با بیان اینکه دولت سیزدهم با مدیریت اقتداری رهبری انقلاب و مردم را در نظام بینالملل برجسته کرد، افزود: آیتالله سیدابراهیم رییسی، چانهزنی برای احقاق حق نظام جمهوری اسلامی و توانمندی ایران را در برخورد و مقابله با تحریمها به رخ جهانیان کشید.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم اقتصاد مقاومتی را به عنوان یک سند اجرایی و راهبردی در جای جای انقلاب اسلامی سازماندهی کرد، گفت: نهادینه کردن مردمسالاری دینی و احترام به مردم به عنوان ولی نعمتان انقلاب اسلامی از جمله مولفههای دولت سیزدهم است.
نماینده ویژه رییس مجلس شورای اسلامی در کاشان و آران و بیدگل با اشاره به اینکه، دولت سیزدهم خدامحوری را به جای کدخدامحوری در انقلاب اسلامی به نمایش گذاشت، خاطرنشان کرد: مردمداری، نگاه به داخل به عنوان اقتصاد مقاومتی و افزایش حضور در عرصههای مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی امنیتی را از دیگر مولفههای دولت سیزدهم بیان کرد.
وی با بیان اینکه آیتالله رییسی اخلاق مداری، تکریم ارباب رجوع و استفاده از وجود جوانان را در ارکان مختلف کشور سازماندهی کرد و قدرت استکبارستیزی را در جهان به نمایش گذاشت، یادآور شد: تمام این مولفههای بسیار مهم بر پایه وصیتنامه سیاسی الهی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران بوده است.
نایینی تاکید کرد: اگر هدف «انگیزه الهی و مقصد عالی حکومت اسلامی» و «وحدت کلمه» که رمز و بقای انقلاب اسلامی است و امام راحل در وصیتنامه به آن اشاره فرمودهاند، فراموش شود، انقلاب اسلامی از بین میرود.
استفاده از تمامی ظرفیتها برای توسعه کاشان
همچنین سرپرست فرمانداری ویژه کاشان با بیان اینکه به هیج جناح و گروهی وابسته نیست، گفت: برای رشد، توسعه و بالندگی کاشان از تمامی ظرفیتهای شهرستان و استان اصفهان کمک خواهم گرفت.
محمدشریف زارعی با قدردانی از تلاشهای خبرنگاران و اصحاب رسانه اظهار داشت: از باب خبرنگاران باید با توجه به فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر چراغ مسیر مسوولان در حل مسایل و مشکلات باشند و کمبودها و اشتباههای احتمالی را برای مدیران و مسوولان ترسیم کنند تا بتوان با کمک مسوولان دستگاههای اجرای آنها را برطرف کنیم.
وی از ملامحسن فیض، ملااحمد و ملامهدی نراقی، ملاحبیباله شریف، ملافتحالله، قطب راوندی، محتشم، آخوند کاشی و غیاثالدین جمشید به عنوان برخی از عالمان، دانشمندان خطه کاشان یاد و اضافه کرد: این بزرگان و دهها شخصیتها دیگر به برکت ذیوجود حضرت سلطان علی بن امام محمد باقر (ع) به درجههای رشد و تعالی دست یافتهاند.
زارعی با توجه به منطقههای سرسبز شهرستان کاشان از جمله قمصر و نیاسر، وجود کویر، آسمان شب و رصدخانه ملی، تاریخ هفت هزار ساله سیلک و اثرهای با ارزش تاریخی، اظهار داشت: این منطقه قطب گردشگری و باید از ظرفیتهای آن برای اشتغال و رونق اقتصادی مردم بهرهگیری کرد.
وی با اشاره به اینکه ظرفیتهای صنعتی این منطقه از بیش از ۱۰ استان کشور بیشتر است، خاطرنشان کرد: مشکل این شهرستان بیکاری افراد تحصیلکرده است که برای برطرف کردن این مشکل باید ازظرفیتهای مرکزهای آموزش عالی از جمله دانشگاه کاشان که مرجعیت علمی و دارای رتبه برتر در کشور و جهان است استفاده کرد.
سرپرست فرمانداری ویژه کاشان گفت: اگر صنعت با دانشگاه آشتی کند، مشکل بیکاری افراد تحصیلکرده در این منطقه بطور قطع حل خواهد و برای این مهم طرح و برنامههای مفصلی با کمک دستگاهها باید اجرا شود.
وی خاطر نشان کرد: برای صرفهجویی در هزینه و وقت مردم ادارههای کل استان اصفهان باید اختیارات را به مدیران کاشان تقویض کنند تا مردم این شهرستان برای انجام امور مراجعت کمتری به مرکز استان داشته باشند.
در این آیین، علی اکبر مرتضایی فرماندار پیشین کاشان گزارشی از اقدامهای انجام شده در این شهرستان طی ۴۰ ماه گذشته ارایه کرد.
آیین تکریم و معارفه فرماندار ویژه کاشان عصر یکشنبه با حضور سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان و جمعی از مسوولان محلی کاشان با رعایت شیوهنامههای بهداشتی در فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد.
زارعی سرپرست فرمانداری ویژه کاشان متولد سال ۱۳۵۸، دارای مدرک دکترای مکانیک و عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع) است؛ وی از سال ۱۳۸۳ برای تحصیل در مقاطع تکمیلی ساکن کاشان شد و سال ۱۳۸۴ در این شهرستان متاهل شد.
وی از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۰ در مجتمع غنیسازی شهید احمدی روشن نطنز و در سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ به عنوان مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان مشغول به فعالیت شد.
سرپرست فرمانداری ویژه کاشان سال ۱۳۹۳ دوره دکتری را با نمره ممتاز به پایان رساند و در سال ۱۳۹۴ به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه آیت الله بروجردی (ره) و سال ۱۳۹۵ به عنوان مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه و سپس به عنوان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه مشغول به فعالیت شد.
زارعی سال ۱۳۹۹ به دلیل فعالیتهای پژوهشی مشترک با دانشگاه امام حسین (ع) درخواست انتقالی به این دانشگاه را ارایه کرد که مورد موافقت قرار گرفت.
پیش از این، علی اکبر مرتضایی از شهریور ۱۳۹۷ به عنوان فرماندار ویژه کاشان فعالیت میکرد.
نظر شما