وضعیت وخیم ۸۱ بیمار مبتلا به کرونا در  فارس

شیراز - ایرنا- روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز سه شنبه اعلام کرد:با بستری ۱۴۳ بیمارجدید طی ۲۴ ساعت گذشته، هم اکنون ۵۳۹ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد، ۸۱ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

این روابط عمومی در  اطلاعیه ای نوشت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، یک میلیون و ۹۲۷ هزار و ۷تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاه های استان تهیه شده که با بررسی نمونه های انجام شده، ۵۳۸ هزار و ۱۹۰ بیمار مثبت شناسایی شده است.

از مجموع تست های انجام شده از ابتدای شیوع تاکنون، یک میلیون و ۶۲۴ هزار و ۸۷۱ تست تشخیصی مولکولی بوده که ۴۶۵ هزار و ۴۷۹ مورد بیمار مثبت قطعی شناسایی شده، همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج قاسم سلیمانی تاکنون ۳۰۲ هزار و ۷۰۳ مورد تست سریع انجام شده و ۷۲ هزار و ۷۱۱ بیمار مثبت شناسایی شده است.

متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته سه هم استانی دیگر در اثر این بیماری جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون به هفت هزار و ۴۸۸ نفر رسید.

همچنین از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون ۵۱۴ هزار و ۵۷۳ هم استانی مبتلا به کووید۱۹ بهبود یافته که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

در حال حاضر مجموع تعداد دُز تزریق شده واکسن کرونا در شهرستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با احتساب سه دُز، به هفت میلیون و ۴۰۰ هزار و ۹۰۲ دُز رسیده که از این تعداد سه میلیون و ۲۸۴ هزار و ۵۲۶ دُز نوبت اول، سه میلیون و ۱۱ هزار و ۱۹۲ دُز نوبت دوم و یک میلیون و ۱۰۵ هزار و ۱۸۴ دُز نوبت سوم واکسن بوده است.

کودکان و نوزادان و ابتلا به کرونا 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز بدون ذکر آمار گفت که موارد ابتلای کودکان و نوزادان به کرونا در فارس طی یک هفته گذشته افزایش داشته و  روند ابتلای کودکان به بیماری کووید۱۹ و سویه اومیکرون در استان فارس سریع و نگران کننده است.

مهرداد شریفی سه شنبه در نشست هم اندیشی با گروه اطفال دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: با برنامه ریزی های انجام شده برای توسعه تخت های بیمارستانی، تمام مراکز درمانی استان آمادگی لازم برای ارایه خدمات درمانی لازم به بیماران مبتلا به کرونا را دارند.

او اظهار کرد: با تکیه بر تجربیات موج های قبلی کرونا و استفاده از ظرفیت بیمارستان هایی که امکانات ارایه خدمات درمانی به کودکان مبتلا به کرونا را دارند، سناریوهای گوناگونی برای شرایط مختلف پیش رو برنامه ریزی شده است.

شریفی با تاکید بر تشکیل کمیته علمی کرونای اطفال در معاونت درمان برای پایش روزانه وضعیت ابتلای کودکان به کرونا اضافه کرد: این کمیته با ارزیابی آمار و اطلاعات روزانه موارد ابتلای کووید ۱۹ در کودکان و بررسی مقالات علمی این حوزه، اقدامات لازم را انجام می دهد.

افزایش موارد ابتلای خانوادگی به سویه اومیکرون در فارس، از دیگر مواردی بود که معاون درمان دانشگاه به آن اشاره کرد و بدون دادن آمار ادامه داد: درصد قابل توجهی از بیماران مراجعه کننده به مراکز درمانی و موارد ابتلا به کرونا در شرایط فعلی، به صورت خانوادگی است.

او از مردم استان خواست تا با تکمیل فرایند تزریق واکسن علیه کرونا، ایمنی خود را در برابر این اپیدمی افزایش دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha