تداوم سیاست‌های مهاجرتی ترامپ / دولت بایدن مهاجران ونزوئلایی را اخراج می‌کند

تهران- ایرنا- دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در تداوم سیاست‌های مهاجرتی تبعیض آمیز دونالد ترامپ اعلام کرد مهاجران ونزوئلایی را که از مکزیک وارد این کشور شده‌اند، بدون توجه به درخواست پناهندگی آن‌ها به کلمبیا اخراج می‌کند.

به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا از تارنمای "لس آنجلس تایمز"، مقام‌های کلمبیا این تصمیم تبعیض آمیز دولت دموکرات جو بایدن را تائید کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، وزارت امنیت داخلی آمریکا اعلام کرد که ونزوئلایی‌ها را به طور منظم به کلمبیا اخراج خواهد کرد. این وزارتخانه مدعی شد اخراج مهاجران ونزوئلایی‌ محدود به افرادی خواهد بود که قبلاً در کلمبیا اقامت داشته‌اند.

وزارت امنیت داخلی آمریکا همچنین گفت که پس از گفت وگو با دولت کلمبیا اقدام به این کار کرده است.

وزارت امور خارجه کلمبیا هم اعلام کرد در ماه دسامبر (آذر) نشستی برای بحث در مورد امکان پذیرش اخراج‌شدگان ونزوئلایی که قبلاً اقامت موقت در کلمبیا دریافت کرده بودند، برگزار شده است. 

تصمیم آمریکا برای اخراج مهاجران ونزوئلایی درحالی انجام می‌شود که در چند ماه اخیر تعداد مهاجران ونزوئلایی که خواستار پناهندگی در آمریکا هستند، افزایش یافته است. 

به گفته مقام‌های آمریکایی، شهروندان ونزوئلا پس از مکزیک دومین گروه بزرگ مهاجران در این کشور هستند. در ماه دسامبر مرزبانان آمریکایی بیش از ۲۵ هزار مرتبه با ورود غیر قانونی ونزوئلایی‌ها به آمریکا مقابله کردند. 

این اقدام در حالی است که دولت بایدن در ابتدای کار خود اعلام کرده بود قصد دارد دلایل اصلی مهاجرت را بررسی کند. از جمله برنامه‌های بایدن برای ریشه کنی علل مهاجرتی ارسال کمک به کشورهای آمریکای مرکزی اعلام شده بود که با مشکلاتی از قبیل بحران آب و هوا، خشونت، فساد و فقر دست و پنجه نرم می‌کنند و باعث افزایش مهاجرت خانوادگی شده است. 

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی بایدن گفته بود که دولت جدید قصد دارد رویکرد کاملا متفاوتی را در زمینه مهاجرت منطقه‌ای اتخاذ کند. 

براساس قانون شهروندی ۲۰۲۱ آمریکا مهاجران بدون مدرک می‌توانند تقاضای وضعیت قانونی موقت و در صورت پرداخت مالیات و تایید صلاحیت‌شان بعد از ۵ سال گرین کارت دریافت کنند. همچنین در قوانین مهاجرتی آمریکا اصطلاح «غیرشهروند» جایگزین «بیگانه» می‌شود. 

طرح مهاجرتی جامع در آمریکا طی چند دهه مورد بی‌توجهی قرار گرفته است. آخرین تلاش‌های قابل توجه در این زمینه در سال ۲۰۱۳ در مجلس نمایندگان که کنترل آن در اختیار جمهوریخواهان بود، شکست خورد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha