به گزارش ایرنا، شهریار عباسی روز چهارشنبه در نشست کارگروه آرد و نان استان اظهار داشت: بسیاری از تخلفات در مبدا توزیع کالا و خدمات صورت می گیرد و به دلیل نادیده گرفتن آن توسط ناظران فنی و بازرسان برای مردم ایجاد مشکل می کند.
وی افزود: افراد پاکدست و دقیق، خدا ترس بوده و اجازه نمی دهند تخلف و خللی در امور ایجاد شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام یادآور شد: گندم ورودی به سیلوها باید نظارت بیشتری شود زیرا با وجود کیفیت بالای گندم ایلام، برخی ها گندم های بی کیفیت وارد استان می کنند.
عباسی تاکید کرد: برخی رویه ها باید تغییر پیدا کند تا بتوان در بازار به خوبی نظارت بر کالا و خدمات را احساس کرد.
وی اضافه کرد: رویه هایی که تاکنون اشکال داشته باید اصلاح شود و باید اینقدر تغییر کند تا به پخت نان مطلوبی برسیم که کیفیت آن مورد تایید مردم باشد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: با توجه به نیاز نانوایی ها به آموزش و مهارت باید اتحادیه با فنی و حرفهای مسایل آموزش نانوایی ها را پیگیری و اجرایی کنند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، در این نشست مسائل و مشکلات بهداشتی نانوایی ها، وضعیت بهداشت کارخانجات آرد، سیلوهای ذخیره گندم و همچنین وضعیت استاندارد سازی دستگاه های پخت نان مورد بررسی قرار گرفت.
نظر شما