بابک پورقهرمانی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این فصلنامه اخلاق علمی و نشر، تحت قوانین بینالمللی کپیرایت و کمیته بینالمللی اخلاق در انتشارات موسوم به «COPE» رعایت شده و به خوانندگان اجازه خواندن، دانلود، کپی، توزیع، چاپ، جستوجو و پیوند متن کامل مقالهها داده میشود.
به گفته وی مقالههایی که به موضوعات و مطالعات مرتبط با حقوق فضای مجازی اختصاص داشته و بر اساس چارچوب علمی فصلنامه نوشته شده باشد، امکان چاپ در این فصلنامه را خواهد داشت و بدین منظور از همه پژوهشگران این عرصه دعوت میشود که مقالههای ارزنده خود را به این فصلنامه ارسال کنند.
وی ارسال مقاله را به عضویت در سایت فصلنامه با آدرس«http://cyberlaw.iau-maragheh.ac.ir/» وابسته دانست و اظهار داشت: مقالهها باید به زبان فارسی و همراه با چکیده انگلیسی در سایت بارگذاری شود و نوع داوری آن بسته، و حداقل با ۲ نفر انجام خواهد شد.
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی مراغه و سردبیر این فصلنامه میانگین بازه زمانی فرآیند داوری را ۶ هفته و فرآیند بررسی اولیه آن را هفت روز اعلام کرد و افزود: روش ماخذنویسی در مقالههای ارسالی به این فصلنامه «APA» است.
پورقهرمانی اظهار داشت: این فصلنامه نخستین نشریه تخصصی کشور در زمینه حقوق فضای مجازی است و هسته علمی و پژوهشی پدافند سایبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه نیز اولین هسته علمی مصوب دانشگاه به شمار میرود.
به گزارش ایرنا گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه با هفت رشته کارشناسی ارشد و سه رشته دکتری حقوق، از اساتید برجسته این رشته دانشگاهی بهره میبرد و طی سالهای اخیر با برگزاری کنفرانسهای علمی در زمینه پدافند سایبری، نقش محوری در زمینه توسعه علوم مرتبط با فضای مجازی داشته است.
سومین کنفرانس ملی پدافند سایبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه و با همکاری انجمن پدافند غیرعامل شمالغرب کشور نیز در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار میشود و دبیرخانه آن نیز طی روزهای اخیر آغاز بکار کرد.
علاقهمندان به ارسال مقاله و کسب اطلاعات بیشتر نیز میتوانند به سایت این کنفرانس به آدرس http://hamayesh.iau-maragheh.ac.ir/cyber1401/fa/ مراجعه کنند.
نظر شما