یحیی صالح طبری روز شنبه در حاشیه افتتاح مرکز اورژانس شهر پردیس به خبرنگاران گفت: از بومهن تا میدان امام حسین (ع) استان تهران بیمارستان بوعلی و در مسافت بیشتر بیمارستان شهدای تجریش را داریم و هر آمبولانس برای انجام ماموریت و تردد در این مسیر نیازمند سه ساعت زمان است و در اوج ترافیک این زمان بیشتر می شود.
وی ادامه داد: ساخت یک بیمارستان در شرق استان تهران دسترسی راحت تری را برای مردم و کارشناسان اورژانس تامین می کند.
رئیس مرکز اورژانس تهران با اشاره به استقرار سه پایگاه اورژانس در پردیس اظهارداشت: هر یک از پایگاه های مستقر در پردیس به طور متوسط روزانه به ۱۵ ماموریت می روند و با ایجاد پایگاه های بیشتر و افزایش کارشناسان، می توان خدمات بهتری به شهروندان ارائه کرد.
صالح طبری با بیان اینکه کل مرکز دیسپاچینگ در تهران مستقر است توضیح داد: اعزام آمبولانس به مقصد حداکثر ۳ دقیقه طول می کشد و این اعزام با در نظر گرفتن شرایط و موقعیت فرد تماس گیرنده، جی.پی. اس آمبولانس ها و هوشمندی سیستم انجام می شود و فرقی ندارد که تماس از تهران و یا پردیس باشد.
وی با تاکید بر ضرورت قرار گرفتن ساخت محل اورژانس در مبلمان شهری، اظهار داشت: در طراحی شهرهای جدید باید علاوه بر کلانتری، آتش نشانی اورژانس نیز دیده شود.
رئیس مرکز اورژانس تهران گفت : در سطح استان، ۲۲۴ پایگاه اورژانس داریم و هر قدر تعداد این پایگاه ها افزایش یابد خدمات رسانی بهتری به شهروندان خواهیم داشت.
صالح طبری با اشاره به شرایط ویژه شهرستان پردیس گفت: با توجه به بروز حوادث طبیعی مانند زلزله در پردیس و شرایط توپوگرافی منطقه، باید نگاه ویژه ای به این شهرستان در حوزه امداد رسانی داشته باشیم.
وی با اشاره به خدمات رسانی خوب اورژانس، اظهار داشت: در شهر پردیس سوله بحران، اتوبوس آمبولانس، پد بالگرد و نیروهای زبده داریم و ایجاد پایگاه های اورژانس بیشتر در دستور کار قرار دارد.
شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.
نظر شما