به گزارش ایرنا، باقر باقرپور روز یکشنبه در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای شهرستان بجنورد اظهار داشت: به عقیده کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی؛ این استان همواره ۲ هفته دیرتر از سایر استانها وارد پیک می شود و پیش بینی می شود در هفته های آتی شاهد رنگ قرمز کرونایی در شهرستان بجنورد باشیم.
وی تصریح کرد: این سویه جدید جوانان و کودکان را بیشتر درگیر می کند و از آنجایی که زیرساخت های بهداشتی برای کودکان در خراسان شمالی مناسب نیست، لازم است تا رعایت شیوه نامه های بهداشتی همچنان به عنوان مهمترین راهکار مورد توجه قرار گیرد.
سرپرست فرمانداری بجنورد افزود: هم اکنون تمامی دستگاه های عضو ستاد پیشگیری از کرونای شهرستان بجنورد در آماده باش به سر می برند و در صورت قرمز شدن رنگ کرونایی این شهرستان با فراهم کردن زیرساخت ها، محدودیت های کرونایی هوشمند اعمال می شود.
وی درباره مراحل اجرایی طرح هوشمند کرونا تحت عنوان سامانه امید گفت: دستگاههای اجرایی، حمل و نقل درون شهری، واحدها و فعالیتهای صنفی، حمل و نقل برون شهری و تردد خودروهای شهری، علمی و تحقیقاتی و آموزشی پنج مرحله اجرای طرح مدیریت هوشمند بیماری در بستر سامانه امید را تشکیل می دهند.
باقرپور اضافه کرد: زمانی افراد میتوانند با ماشین شخصی تردد کنند که در صورت قرمز یا نارنجی بودن یک شهر، واکسیناسیون را انجام داده باشند و رصد خودروها از طریق پلاک آنها انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: اگر شهری قرمز باشد و فردی قصد سفر به آن شهر را داشته باشد باید وارد سامانه الکترونیک پلیس راهور شود و با ثبت کد ملی و در صورت تزریق واکسن، اجازه سفر خواهد داشت در غیر این صورت جریمه خواهد شد.
سرپرست فرمانداری بجنورد ادامه داد: بازرسی از اصناف بیشترین دغدغه ما را تشکیل می دهد و بازدیدهای دوره ای و روزانه باید همچنان در سطح شهر انجام شود.
برگزاری مراسم ۲۲ بهمن منوط به تصمیمات ملی
وی در ادامه عنوان کرد: برگزاری حضوری مراسم ۲۲ بهمن منوط به تصمیم ستاد ملی کرونا است و هنوز تصمیمی در این خصوص اتخاذ نشده است.
باقرپور خاطرنشان کرد: مبنای تصمیم گیری در این پیک از کرونا بر حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن است و دستگاه های اجرایی شهرستان در این زمینه برنامه ریزی لازم را انجام دهند.
تاکنون یک میلیون و ۳۵۵ هزار و ۲۲۵ دُز واکسن کرونا تاکنون در این استان تزریق شده است که از این میزان ۵۵۶ هزار و ۸۰۲ دُز در نوبت اول، ۴۹۲ هزار و ۸۷۴ دُز در نوبت دوم و ۱۲۴ هزار و ۳۴۱ نفر نیز در مرحله سوم واکسیناسیون تزریق شده است.
براساس اعلام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۲ هزار و ۱۰۰ نفر در استان بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند که بیشترین آمار فوتی هشت ماه امسال بوده است.
براساس آخرین فهرست رنگبندی کرونایی که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد، پنج شهرستان بجنورد، شیروان، فاروج، اسفراین و مانه و سملقان در وضعیت نارنجی و شهرستان های رازوجرگلان، گرمه و جاجرم نیز در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
نظر شما