۱۷ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۰۶
کد خبرنگار: 1287
کد خبر: 84640657
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۷ زنجیره تولید صنایع تبدیلی و غذایی چهارمحال و بختیاری در دست اجراست

شهرکرد - ایرنا- مدیر صنایع تبدیلی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: هفت زنجیره تولید در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی در استان در حوزه ماهیان سردآبی، طیور، لبنیات، سیب زمینی و سردخانه، گیاهان دارویی در دست اجراست.

طهمورث فتاحی روز یکشنبه در دیدار از خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) افزود: برای اجرا و تکمیل این زنجیره‌های تولید، برنامه‌ریزی شده است تا با بهره‌برداری از زنجیره تولید، فعالان این حوزه حمایت شوند.

به گفته وی، هم‌اکنون چندین سرمایه‌گذار برای ایجاد صنایع تبدیلی در این هفت زنجیره اعلام آمادگی کردند که با توجه به تلاش‌هایی که انجام شده، استقرار این سرمایه‌گذاران در کارگروه سرمایه‌گذاری و فنی مدیریت صنایع و برنامه‌ریزی استان مطرح و به‌ عنوان اولویت تایید شده است.

وی گفت:تاکنون زنجیره آبزیان از تولید تخم ماهی تا فرآوری و صادرات ماهی به صورت ۱۰۰ درصد، لبنیات ۹۰ درصد، سردخانه ۵۰ درصد زنجیره تولید تکمیل شده است و هم‌اکنون ۳۵۰ واحد صنایع تبدیلی دارای پراونه بهره‌برداری از جهادکشاورزی و صنعت، معدن و تجارت استان است که ظرفیت اسمی این واحدها بیش از یک‌هزار و۳۴۴ تن است.

فتاحی گفت: کمبود نقدینگی به عنوان مشکل اصلی در حوزه صنایع تبدیلی است که برای رفع این مشکل نیاز است بانک‌های استان حمایت‌های لازم را داشته باشند.

وی اظهار داشت: هم‌اکنون در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی استان چهار هزار و ۲۵۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به فعالیت هستند.

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ظرفیت سالانه محصولات کشاورزی فرآوری شده در استان در بخش زراعی، باغی، دام و طیور، آبزیان در مجموع۹۰۰ هزار تن است که توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و زنجیره تولید، در کاهش ضایعات و افزایش درآمد بهره‌برداران همه بخش‌های کشاورزی اثرگذار است.

فتاحی افزود:هم‌اکنون در کارخانه‌های فعال خوراک دام، طیور و آبزیان استان، نیاز واحدهای تولیدی بخش خوراک و آبزیان و ماهیان سردآبی چهارمحال و بختیاری و ۲۶ استان دیگر کشور و کشورهای عراق، افغانستان نیز تامین می‌شود.

فتاحی افزود: در چهارمحال و بختیاری در بخش کشاورزی یک میلیون و ۴۶۶ هزار تن محصولات باغی، زراعی، دام و طیور، شیلات، گلخانه‌ای و قارچ دکمه‌ای تولید می‌شود که میزان ضایعات محصولات کشاورزی در استان ۲۰ درصد است و با توسعه زنجیره تولید می‌توان این میزان را تا زیادی کاهش داد.

به گفته وی، در استان ۶۳ سردخانه با ظرفیت ۳۰۰ هزار تن شامل ۱۶ سردخانه استاندارد ۲ مداره و ۴۰ انبار سرد سنتی به بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش ایرنا، هم‌اکنون ۶۷ هزار بهره‌بردار با تولید سالانه ۱.۵ میلیون تن انواع محصولات در استان در حوزه کشاوری فعالیت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha