به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، سرپرست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) امروز (یکشنبه) در آیین بهرهبرداری از این دستگاه مبارزه با سرطان که در ششمین روز از دهه مبارک فجر برگزار شد، گفت: این دستگاه یکی از پیشرفتهترین دستگاههای پرتودرمانی جهان است که توسط ستاد اجرایی خریداری و در مرکز درمانی امام حسین راهاندازی شده است و میتواند جایگزین جراحیهای بسیار پیچیده و پرعارضه به خصوص در نواحی مهم بدن مانند مغز، ریه و کبد باشد.
عارف نوروزی افزود: این دستگاه به همت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و کمک وزارت بهداشت به مبلغ معادل ۲۷ میلیارد تومان خریداری شد که ۵۰ درصد آن توسط این ستاد تأمین شده است.
وی ادامه داد: ستاد اجرایی فرمان امام(ره) یک بیمارستان پیشرفته برای بیماران سرطانی و صعبالعلاج را نیز در منطقه ۲۲ تهران طراحی و ساخته که به زودی به بهرهبرداری می رسد.
وزیر بهداشت نیز در حاشیه این مراسم اظهار داشت: در طرح عدالت و تعالی نظام سلامت که برنامه وزارت بهداشت در دولت سیزدهم است؛ برنامه داریم که تمام فناوری های پیشرفته جهان در درمان بیماریها را در تمام نقاط کشور مستقر کنیم.
بهرام عین اللهی از مسوولان ستاد اجرایی فرمان امام (ره) که همواره دراین سال ها بازوی قدرتمند وزارت بهداشت و جامعه سلامت کشور بودهاند، قدردانی کرد.
وی یادآور شد: این مرکز درمانی دولتی است و ارایه خدمات در آن تحت پوشش بیمه است.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در طرح عدالت به دنبال آن هستیم که با کمک سازمانهای دیگر مانند ستاد اجرایی فرمان امام0ره) دستگاههای موردنیاز بیماران را تأمین کنیم.
بنابر اعلام ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در این مراسم سایر پروژههای درمانی بیمارستان امام حسین شامل ساخت کلینیک به مساحت ۱۷ هزار متر مربع و دومین بخش سیتیاسکن بیمارستان افتتاح شد.
ارایه خدمات رایگان دندانپزشکی در مناطق محروم
براساس گزارش ستاد اجرایی فرمان امام(ره) صبح امروز در مراسمی در مسجد الهادی واقع در محله محروم هرندی تهران ، طرح لبخند احسان با هدف ارایه خدمات رایگان دندانپزشکی به خانواده های محروم کشور آغاز به کار کرد.
معاون امور اجتماعی و استانهای ستاد اجرایی فرمان امام (ره) درحاشیه این برنامه اظهار داشت: در این طرح خدمات دندانپزشکی رایگان به مردم ۱۲۰ نقطه محروم کشور با همکاری ۶۰ گروه جهادی ارائه میشود.
علی عسگری افزود: در این مرحله که تا پایان امسال انجام میگیرد پنج هزار نفر مشمول این طرح میشوند و در سال آینده هم این طرح ادامه خواهد داشت. دندانپزشکان جهادی به صورت ماهیانه در مناطق محروم کشور حضور پیدا میکنند و امکانات و تجهیزات دندانپزشکی توسط ستاد تأمین میشود.
وی با بیان اینکه هزینه اجرای مرحله اول این طرح تا پایان سال ۱۵ میلیارد تومان است تصریح کرد: مرحله بعدی با اعتباری معادل ۶۰ میلیارد تومان در سال آینده اجرا خواهد شد.
معاون امور اجتماعی و استانهای ستاد اجرایی فرمان امام(ره) افزود: افراد نیازمند این خدمات، در مناطق هدف ستاد اجرایی فرمان امام توسط گروههای جهادی شناسایی و پس از معاینه اولیه به دندانپزشک مستقر، ارجاع داده میشوند.
به گفته عسگری اقدامات درمانی در این مرحله شامل درمان ریشه، پر کردن دندان و کشیدن دندان است و در مراحل بعدی خدماتی مانند ایمپلنت (کاشت دندان) توسط بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام ارائه خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در برخی مناطق بیمارستانهای سیار مستقر هستند و در برخی دیگر از مناطق دستگاههای موردنیاز برای ارائه خدمات دندانپزشکی، قابل حمل هستند و در محل مورد نیاز مستقر میشوند.
بنیاد برکت در سال ۱۴۰۰ برای ۶ هزار نفر اشتغال زایی کرد
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) اعلام کرد: امسال ۱۷۷ واحد صنعتی و تولیدی را احیا کرده و به چرخه تولید بازگردانده که باعث ایجاد اشتغال برای ۶ و هزار ۶۹ نفر شده است.
براساس گزارش بنیاد برکت محمد ترکمانه اظهار داشت: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۰ به عنوان سال «تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها» از سوی رهبر انقلاب، بنیاد برکت اقدام به مشارکت، سرمایهگذاری و ارائه تسهیلات به ۱۷۷ بنگاه متوسط تولیدی و صنعتی کرد.
محمد ترکمانه تاکید کرد: احیای این ۱۷۷ واحد تولیدی راکد و نیمهراکد و بازگشت آنها به چرخه تولید باعث ایجاد اشتغال برای بیش از ۶ هزار و ۶۹ نفر به ویژه در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور شده است.
وی خاطرنشان کرد: حجم کل سرمایهگذاری برای احیای این واحدهای تولیدی و بنگاه صنعتی ۲۶ هزار و ۸۵۴ میلیارد ریال است.
ترکمانه یادآور شد: بسیاری از این واحدهای تولیدی، متاثر از شیوع ویروس کرونا دچار رکود شده و به حالت تعطیل و نیمهتعطیل درآمده و با حداقل ظرفیت تولید فعالیت میکردند.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، بنگاههای تولیدی و صنعتی احیا شده توسط این بنیاد در حوزههای مختلف صنعتی، کشاورزی، فنی و مهندسی، دامپروری، صنایع تبدیلی و بستهبندی فعال هستند.
ترکمانه ادامه داد: واحدهای تولیدی احیا شده در استانهای سراسر کشور و از جمله چهارمحال و بختیاری، کردستان، سیستان و بلوچستان، زنجان و خراسان جنوبی و شمالی قرار دارند.
وی در تشریح فرآیند توانمندسازی اقتصادی واحدهای صنعتی گفت: بنیاد برکت در چهار مدل تسهیلاتمحور، بنگاهمحور، کارگاهی و پشتیبانی کسب و کار اقدام به توانمندسازی، احیا و افزایش تولید بنگاههای متوسط صنعتی و تولیدی میکند.
مدیرعامل بنیاد برکت تاکید کرد: اقدامات بنیاد برکت در حوزه توانمندسازی اقتصادی به خصوص در بخشهای کارگاهی و حمایتی باعث احیای تعدادی از بنگاههای آسیبدیده از کرونا و بازگشتشان به چرخه تولید شده است.
ترکمانه درباره فعالیتهای این بنیاد در حوزه توانمندسازی واحدهای تولیدی بیان کرد: بنیاد برکت تا به امروز و در مجموع، اقدام به مشارکت، سرمایهگذاری، ارایه تسهیلات و پشتیبانی از ۸۵۰ بنگاه متوسط صنعتی در سراسر کشور کرده که باعث ایجاد فرصتهای کسب و کار برای بیش از ۲۱۱ هزار متقاضی اشتغال شده است.
وی با تاکید بر سیاست تصدیگری نکردن از سوی بنیاد برکت ادامه داد: ۸۰ هزار میلیارد ریال برای توانمندسازی این ۸۵۰ بنگاه سرمایهگذاری شده است و بنیاد پس از تثبیت و به سوددهی رسیدن، از ۲۹۰ بنگاه خارج شده و سهام خود را به کارآفرینان و بخش خصوصی واگذار کرده است.
نظر شما