به گزارش ایرنا، این طرحها شامل سایت پسماند شهرداری میاندوآب، کارخانه پنیر پیتزا، واحد تولید تابلو برقهای صنعتی، ۶۲ واحد مسکن بهسازی شده روستایی و ۳۵ باب مسکن مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب است که به این مناسبت به بهرهبرداری رسید.
سایت جدید پسماند شهرداری میاندوآب افتتاح شد
شهردار میاندوآب روز دوشنبه در آیین افتتاح این طرح گفت: پروژه سایت مشترک پسماند میاندوآب و مهاباد پس از انجام مطالعات تخصصی و علمی و با همکاری محققان داخلی در فضایی به مساحت ۲۰ هکتار و با بهره گیری از به روزترین روشهای دفن پسماند در دنیا طراحی شده است.
بابک قدیمی با بیان اینکه تاکنون برای احداث و تجهیز آن ۲۴۰ میلیارد ریال هزینه شده است، افزود: این سایت دارای استخر شیرابه، فنس کشی و دیگر امکانات مورد نیاز می باشد که اثرات مخرب زیست محیطی ناشی از نشت شیرابههای پسماند به منابع آبی زیرزمینی و دیگر اثرات سوء این موضوع را به حداقل میرساند و الگویی موفق در زمینه پیاده سازی الزامات زیست محیطی در دفن پسماندها خواهد بود.
وی اضافه کرد: از آغاز عملیات اجرایی این سایت تا کنون ۹ خودرو ویژه جمعآوری و حمل زبانه خریداری شده و زمینی به وسعت ۲.۵ هکتار نیز برای ایجاد ایستگاه میانی پیش بینی شده است.
هفتمین کارخانه تولید پنیر پیتزا در میاندوآب به بهرهبرداری رسید
در این آیین مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به فعالیت ۶ کارخانه تولید پنیر پیتزا در این شهرستان گفت: این واحد هفتمین کارخانه پنیر پیتزای میاندوآب با ظرفیت تولید ۱۸۰ تن در سال است که در زمینی به مساحت یک هزار مترمربع با ۷۰۰ مترمربع تأسیسات مسقف، احداث شده است.
علی دیانتی افزود: با آغاز بهره برداری از این واحد تولیدی برای ۱۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۵ نفر به طور غیرمستقیم زمینه اشتغال فراهم می شود.
وی هدف از اجرای این طرح را جذب شیر خام تولیدی در شهرستان، جلوگیری از خام فروشی و بازگشت ارزش افزوده به بخش تولیدات دامی اعلام کرد و اظهار داشت: این طرح جهت تکمیل و توسعه برای دریافت ۱۸ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال تسهیلات کم بهره بانکی از محل اعتبارات تبصره ۱۸ به کارگروه استانی معرفی شده و بزودی دریافت خواهد کرد.
وی بیان کرد: سالانه بیش از ۱۷ هزار تن پنیر پیتزا در میاندوآب تولید و روانه بازار می شود که علاوه بر بازار داخلی به کشور همسایه عراق نیز صادر می شود.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب افزود: این شهرستان یکی از قطب های دامپروی استان می باشد و سالانه بیش از ۱۴۶ هزار تن شیر در میاندوآب تولید می شود که راه اندازی و توسعه صنایع مرتبط با فرآورده های لبنی یکی از اولویتهای جهاد کشاورزی در این شهرستان است.
دیانتی از آغاز بهره برداری از هشتمین کارخانه پنیر پیتزای این شهرستان در سال آینده خبر داد و افزود: با افتتاح این کارخانه شهرستان میاندوآب به قطب تولید پنیر پیتزای شمال غرب کشور تبدیل خواهد شد.
فاز توسعه واحد تولید برقهای صنعتی در میاندوآب به بهرهبرداری رسید
مدیر این واحد تولیدی نیز در آیین افتتاح این طرح واقع در روستای "شبیلو" میاندوآب اظهار داشت: این فاز در زمینی یه مساحت یک هزار و ۵۰۰ مترمربع و با هزینه ۵۰ میلیارد ریال به صورت آورده شخصی ساخته شده است.
قربانی افزود: با تکمیل و راهاندازی این فاز برای ۱۵ نفر به شکل مستقیم و برای ۴۰ نفر هم به طور غیرمستقیم زمینه اشتغال فراهم شده است.
۶۲ باب مسکن بهسازی شده روستایی در میاندوآب افتتاح شد
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی میاندوآب روز دوشنبه در آیین نمادین افتتاح این واحدها که در روستای "شبیلو" برگزار شد، اظهار داشت: در مجموع برای این واحدها ۶۲ میلیارد ریال تسهیلات بانکی به نرخ پنج درصد و به مدت ۲۰ ساله اعطا شده است.
حقوردی هادی با بیان اینکه این واحدها در ۴۲ روستا ساخته شده است افزود: هماکنون بیش از ۱۱ هزار واحد مسکن روستایی در میاندوآب مقاوم سازی شده که بیش از ۴۰ درصد مساکن روستایی این شهرستان را شامل میشود.
۳۵ واحد مسکن به مددجویان کمیته امداد میاندوآب واگذار شد
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب در آیین افتتاح نمادین این واحدها که در روستای"سوگلی تپه" برگزار شد، اظهار داشت: برای احداث این واحدها ۷۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
سرمست چوپاننژاد افزود: همچنین این واحدها از محل طرح سه هزار مسکن مددجویی با مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ساخته شده است.
وی با بیان اینکه هر کدام از این واحدها ۶۰ مترمربع مساحت دارد، گفت: همچنین ۱۵۰ مددجویی کمیته امداد امام (ره) میاندوآب فاقد مسکن هستند که کار ساخت تعداد زیادی از این واحدها آغاز خواهد شد.
به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی، ۱۵۲ طرح در میاندوآب با هزینه ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال با اشتغال زایی برای ۳۵۰ نفر به بهرهبرداری میرسد.
نظر شما