به گزارش ایرنا، این واحد آموزشگاهی در هزارو ۴۸۹ مترمربع زیربنا با اعتبار نزدیک به ۶ میلیارد تومان توسط خیر نیک اندیش غلامحسین مطهری احداث شده است.
استاندار زنجان در این مراسم به ضرورت تلاش برای ارتقای سرانه فضای آموزشی و سرانه آموزشی استان تاکید کرد و گفت: متاسفانه زنجان در بسیاری از شاخصها جزو استانهای در رتبه ۲۵ تا ۳۰ است که باید این جایگاه ها را ارتقا دهیم.
محسن افشارچی افزود: توسعه فضاهای آموزشی در استان متناسب با نیازها، با همت مدیران اجرایی و همراهی خیرین در آینده نزدیک قابل تحقق است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان نیز در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: سرانه فضای آموزشی در این استان ۶.۱ مترمربع است که نسبت به میانگین کشور با ۵.۴ مترمربع، مقداری بالاتر است.
جهانگیر صفری افزود: ۳۰ درصد از مدارس این استان با مشارکت و حمایت خیران نیک اندیش ساخته شدند.
وی خاطرنشان کرد: خَیرین مدرسه ساز یادگاری از خود باقی می گذارند که هیچ وقت فراموش نمی شود و کار ارزشمند آنها ماندگار باقی خواهد ماند.
صفری با بیان اینکه کار خَیرین موجب می شود، فرهنگ کار خیر در دانش آموزان توسعه یافته و نهادینه شود، اظهار داشت: طی چهار سال اخیر ۶۶ مدرسه خَیری در سطح استان ساخته شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان نیز از وجود ۲ هزارو ۲۰۰ مدرسه در این استان خبر داد و گفت: مدارس عادی دولتی شامل دریافت سرانه آموزشی ۲۰ هزار تومانی به ازای هر دانش آموز هستند، سرانه در مدارس فنی حدود ۲ برابر این مقدار است.
علی اسماعیلی خاطرنشان کرد: در اختصاص سرانه، زنجان جزو استان های دسته سوم است و از این جهت در بین استان ها در رتبه ۲۷ قرار داریم.
به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در سال تحصیلی جاری بالغ بر ۲۰۰ هزار دانشآموز در این استان زنجان مشغول تحصیل هستند.
نظر شما