به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، «امرالله امینی» اظهار داشت: الکترونیکی شدن فعالیت های اداری، مدیریتی، آموزشی و اقتصادی یکی از نتایج گسترش آی تی و اینترنت در سطح جامعه است. سفته الکترونیک، یکی از خدماتی است که با پیشرفت های تکنولوژیک حاصل شده و تمام افراد که برای انجام امور اقتصادی، بانکی و بازرگانی نیاز به ارائه ضمانت در قالب سفته دارند، می توانند از این پس بدون محدودیت زمانی و در تمام طول ۲۴ ساعت، از منزل و محل کار خود سفته الکترونیکی خریداری کنند و به مراکز مالی و اقتصادی که خواهان سفته است، ارسال یا ارائه دهند.
وی افزود: سفته الکترونیک، مزایای بسیاری دارد که از جمله آنها می توان از کاهش سفرهای درون شهری، کاهش هزینه رفت و آمد، کاهش اتلاف انرژی و زمان خرید سفته، افزایش سرعت در دسترسی شهروندان به خدمات، کاهش هزینه انسانی لازم در بانک و باجه های فروش، کاهش یا به صفر رسیدن امکان تقلب و جعل در سفته، امنیت بیشتر برای طرفین معامله، حذف هزینه دولت در چاپ سفته، دسترسی شهروندان به هر میزان دلخواه از سفته بدون محدودیت مبلغ، شفافیت در صدور اسناد مالی، شفافیت در سوابق تعهدات مالی بیان کرد.
عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: هزینه خرید سفته الکترونیک، همان هزینه خرید معمولی است. ضمن اینکه در سفته الکترونیک، مثل سفته معمولی، امکان ظهرنویسی وجود دارد و برای هر سفته الکترونیک، کد خزانه داری کل کشور از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی صادر می شود که اطمینان از ضمانت را برای طرفین معامله ایجاد می کند.
نظر شما