به گزارش ایرنا از روابط عمومی شرکت آبفا استان همدان، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان روزپنجشنبه در آیین بهره برداری از این طرح ها گفت: با تکمیل ۲ مجتمع آبرسانی شهرستان بهار، ۱۵ روستا با جمعیت ۲۲ هزار نفر زیر پوشش خدمات شبکه آب و فاضلاب قرار گرفتند.
«فرهاد بختیاری فر» با اشاره به اینکه به مناسبت این روزهای خجسته، سه پروژه آبرسانی در شهرستان بهار بهرهبرداری و سه طرح دیگر نیز کلنگزنی شد.
وی اظهار داشت: همزمان با پروژه های آبرسانی، ساختمان اداری شرکت آب شهرستان بهار نیز در ۲ طبقه و هر طبقه ۴۰۰ متر مربع زیربنا در زمینی به مساحت یک هزار متر مربع افتتاح میشود که ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات جاری شرکت برای آن هزینه شده است.
بختیاریفر به کلنگزنی بخش اول و دوم خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین آباد آشوری این شهرستان هم اشاره کرد و گفت: در شهرستان بهار ۲ مجتمع آبرسانی به نامهای «آقبلاغ» و «حسین آباد آشوری» وجود دارد که امروز خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین آباد آشوری آغاز شد.
وی با بیان اینکه بخش اول و دوم اجرای خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین آباد آشوری به طول ۱۰ کیلومتر به خاطر سایزهای متفاوت به دو بخش تقسیم شده است، افزود: برای بخش اول این پروژه ۶ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات ملی(از اعتبار مجتمعهای ملی آبرسانی) تخصیص داده شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به اینکه در برای بخش دوم این پروژه سایز لولهها پلیاتیلن و کوچکتر است و تقریبا ۳.۵ میلیارد تومان اعتبار برای آن تخصیص یافته است، ادامه داد: در حال حاضر ۱۲ میلیارد تومان برای مجتمع حسینآباد و ۱۱ میلیارد تومان نیز برای مجتمع آقبلاغ اعتبار موجود است.
به گفته وی، برای بخش اول خط انتقال حسین آباد آشوری ۸۰۰ متر لوله ۲۰۰ میلیمتر چدن نشکن (داکتیل) و ۵ هزار و ۲۰۳ متر لوله پلیاتیلن در سایز ۲۵۰ میلیمتر استفاده میشود.
بختیاریفر با تاکید به اینکه در بخش دوم سایزهای لولهها کمتر میشود و خط انتقال ۹۰ میلیمتر پلی اتیلن به طول ۳ هزار و ۷۵۰ متر و خط انتقال سایز ۱۱۰ میلیمتر پلیاتیلن به طول ۳ هزار و ۶۰۰ متر است، افزود: حدود یک هزار و ۸۰۵ متر لوله پلیاتیلن ۲۰۰ میلیمتر نیز داریم که در مجموع جمعیتی حدود ۱۲ هزار نفر را در ۶ روستا که تحت پوشش مجتمع آبرسانی حسین آباد آشوری هستند، زیر پوشش قرار میدهند.
وی به عملیات اجرایی احداث و فنسکشی مخزن آب به حجم یک هزار متر مکعب روستای مالک اشتر با اعتبار سه میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی اشاره کرد و گفت: پروژه احداث و فنس کشی مخزن هوایی فلزی روستای هارون آباد نیز با اعتبار یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان کلنگزنی شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از افتتاح دیگر پروژههای آبرسانی در شهرستان بهار سخن گفت و افزود: یکی از این پروژهها در روستای دینارآباد است که چاهی به عمق ۸۰ متر با دبی ۱۲ لیتر در ثانیه با اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان از محل منابع استانی حفاری و مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه چاه روستای همهکسی نیز بهرهبرداری شد که برای این پروژه از ظرفیت خیرین استفاده شده است، گفت: تقریبا ۵۰۰ میلیون تومان نیز از اعتبارات شرکت آب و فاضلاب استان برای این پروژه هزینه شده است.
بختیاریفر با اشاره به اینکه در حفر، تجهیز و اجرای خط انتقال چاه تقریبا یک کیلومتر لوله پلیاتیلن سایز ۹۰ میلیمتر استفاده شده است، افزود: این چاه حدود ۷ تا ۸ لیتر در ثانیه آب دارد و با این اقدام مشکل آب شرب روستای همهکسی برطرف میشود.
وی با بیان اینکه تقریبا ۲۲ میلیارد تومان برای دو مجتمع آبرسانی شهرستان بهار اعتبار داریم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر همه پروژهها تعریف شده و در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان مجموع اعتبارات شهرستان بهار را در بخش آب و فاضلاب ۶۹ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: از این مبلغ حدود ۴۵ میلیارد تومان از اعتبارات ملی دریافت شده که نکته قابل توجهی است.
وی تصریح کرد: با تکمیل دو مجتمع آبرسانی در شهرستان بهار ۱۵ روستا با جمعیت ۲۲ هزار نفر زیر پوشش قرار میگیرند که هدیهای از سوی دولت برای مردم شهرستان بهار است.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه موضوع آب و نیز وزارت نیرو از اولویتهای اساسی ما است، اظهار داشت: خوشبختانه در این راستا اعتبارات بسیار خوبی جذب شده که به عنوان مثال برای شهرستان کبودراهنگ از محل اعتبارات مناطق محروم تنها ۸۹ میلیارد تومان اعتبار جذب کردهایم.
فتح الله توسلی با اشاره به اینکه برای شهرستان بهار ۴۵ میلیارد تومان اعتبار دریافت شده و اعتبارات دیگری هم در حوزه تصفیهخانهها در راه است، گفت: از همه مهمتر موضوع انتقال آب از سد تالوار بود که در حال پیگیری اجرای آن هستیم.
وی با بیان اینکه چند روز پیش جلسهای با رییس جمهور و مجمع نمایندگان داشتیم که نامهای آماده و از ایشان اعتبار یک هزار ۵۰۰ میلیارد تومان درخواست شد، افزود: روز گذشته دستور آقای رییس جمهور به وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شد که امیدواریم در این زمینه هم کمکهایی شود چرا که اقدامات اساسی سد تالوار انجام شده و بیش از ۱۰۰ کیلومتر لولهگذاری شده است.
آیین بهرهبرداری و کلنگزنی پروژههای آبرسانی شهرستان بهار با حضور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان، نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان و فرماندار این شهرستان برگزار شد.
نظر شما