۲۴ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۵۰
کد خبرنگار: 2660
کد خبر: 84649170
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۹۰درصد درآمدهای شهرداری اهواز صرف هزینه‌های جاری و پرداخت دستمزد می‌شود

اهواز - ایرنا - شهردار اهواز گفت: ۹۰درصد درآمدها و منابع عمومی شهرداری اهواز صرف هزینه‌های جاری و پرداخت حقوق و دستمزدها و تنها ۱۰درصد صرف امور عمرانی می‌شود.

رضا امینی روز یکشنبه درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ادامه این روند امکان پذیر نیست افزود: در بیشتر کلانشهرهای کشور، ۳۰ درصد منابع عمومی و درآمدهای شهرداری صرف هزینه‌های جاری و ۷۰ درصد صرف امور عمرانی و زیربنایی می‌شود.
وی با اشاره به اینکه عمده درآمدهای شهرداری اهواز غیر از چند ردیف محدود که در بخش حمل و نقل عمومی با اعمال قانون جامع حمل و نقل کشور تخصیص می‌یابد از مردم تامین می شود، گفت: هم اکنون وضعیت شهری اهواز به گونه‌ای است که برای تامین منابع مورد نیاز ناچار به شهر فروشی، تراکم فروشی و به هم ریختگی سرانه‌های مختلف هستیم که این وضعیت آینده خوبی برای این کلانشهر رقم نمی‌زند.  
 
ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری 
شهردار اهواز گفت: استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری شهری، تجربه ارزشمندی است که در بیشتر کلانشهرها عملیاتی شده است.
امینی با تاکید بر اینکه با منابع محدود و هزینه‌های بالا نمی‌توان شهر را اداره کرد، افزود: صنایع خوزستان به ویژه نفت باید فراتر از مسوولیت‌های اجتماعی برای کمک به عمران شهری و ایجاد امکانات رفاهی و ورزشی وارد عمل شوند تا سطح زندگی مردم تا حدودی ارتقا یابد.
وی ادامه داد: مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی یکی از بهترین راه‌های پیشرفت و توسعه شهری است که سوابق خوبی در کشور و کلانشهرها دارد.

یک سوم جمعیت اهواز در حاشیه و سکونتگاه‌های غیررسمی زندگی می‌کنند
شهردار اهواز گفت: یک سوم جمعیت ۱.۲ میلیون نفری اهواز در حاشیه و سکونتگاه‌های غیررسمی این شهر در بدترین شکل ممکن در محلات زندگی می‌کنند.
وی گفت: توزیع نامتوازن خدمات شهری، جمعیت پذیری در سکونتگاه‌های غیررسمی، به هم ریختگی بافت جمعیتی و گسترش فقر در شهر اهواز سبب شده توازن و عدالت در توزیع امکانات تا حدود زیادی به هم بخورد.
امینی با بیان اینکه اهواز سومین کلانشهر از نظر مساحت و هشتمین کلانشهر از لحاظ جمعیت است، افزود: به هم ریختگی بافت شهری اهواز نامتوازن بودن رشد شهر و برخوردار نبودن مناسب مردم از امکانات شهری و رفاهی از معضلات کلانشهر اهواز است که باید با تلاش و برنامه ریزی، توازن شهری و توزیع عادلانه امکانات در شهر برقرار شود.
وی با بیان اینکه ایجاد توازن شهری در اهواز نیازمند نگاه ویژه است، ادامه داد:خوشبختانه همه بخش‌های حاکمیت در ایجاد شرایطی بهتر برای شهروندان اتفاق نظر دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha