عملیات اجرایی پایدار سازی آب ۳۹ روستای محروم استان بوشهر آغاز شد

بوشهر - ایرنا - عملیات پایدار سازی آب ۳۹ روستای محروم استان بوشهر روز یکشنبه با ۱۵۰ میلیارد تومان اعتباردر آئینی با حضور استاندار و شماری از مسوولان محلی در شهرستان تنگستان آغاز شد.

به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر دراین آئین  گفت: شمار خانواده‌های زیر پوشش این طرح پنج‌هزار و ۳۸ خانوار با ۱۶ هزار و ۸۱۵ نفر جممعیت است که پس از اتمام طرح تثبیت، وضعیت تامین آب شرب این روستا به پایداری مطلوبی می‌رسد.

عبدالحمید حمزه‌پور افزود: طول خط انتقال و شبکه توزیع آب این طرح به ترتیب ۴۴ و ۲۲ کیلومتر و حجم مخزن بتنی این طرح نیز یکهزار مترمکعب است.

وی عنوان کرد:  قرارگاه جهاد سازندگی و محرومیت‌زدایی نیروی دریایی سپاه پروژه‌های آبرسانی روستاهای استان بوشهر را بدون کسب سود و چشم‌داشت و تنها با هدف رفع نیاز مردم اجرایی می‌کند که این خدمتی بزرگ برای جامعه روستایی به شما می‌رود.
استاندار بوشهر نیز گفت: پیش از انقلاب در نوار ساحلی و بویژه تنگستان و دشتی مردم چیزی به نام آب بهداشتی نمی‌شناختند و حتی گاز برای مردم ناشناخته بود.

احمد محمدی‌زاده افزود: برخی از چاه‌های گاز در چند کیلومتری دریا بود ولی حتی یک درصد مردم از گاز برخوردار نبودند و رژیم پهلوی جز فقر و فساد دستاوردی برام مردم نداشته است.

وی ادامه داد: این رژیم توسط مردم و با رهبری امام به زباله‌دان تاریخ انداخته شد اما غربی‌ها امروزه به گونه‌ای برخورد می‌کنند که رژیم پهلوی دستاوردهای قابل توجهی برای ایرانیان داشته است.

استاندار بوشهر گفت: رژیم پهلوی با وجود اینکه بحرین را به صورت دو دستی از ایران جدا کرده غربی‌ها آنان را به نام خادم خطاب کرده ولی  مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی را بنام خائن معرفی می‌کنند.

وی افزود: در این راستا  فعالان رسانه‌ای باید با جهاد رسانه‌ای عملکرد مطلوب نظام را تببین کنند چرا که با برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی حتی یک وجب از خاک پاک و مقدس دشمن تقدیم دشمنان نشده است.

محمدی‌زاده ادامه داد: از سپاه پاسداران نیز قدردانی می‌شود که همواره منشاء قدرت آفرینی برای نظام و انقلاب بوده و ضروری است که سپاه امروز با هدف محرومیت‌زدایی همچنان پرقدرت و با صلابت ادامه خدمت رسانی دهد.

وی در ارتباط با پروژه آبرسانی روستاهای استان بوشهر نیز گفت: این پروژه در مجموع شامل حداقل ۱۷۰ روستا است که برخی در شهرستان‌های دشتی و تنگستان و بخشی دیگر در سایر شهرستان‌های استان واقع است.

محمدی‌زاده تاکید کرد: سرعت این پروژه باید بیش از آنچه که در پیمان دیده شده اجرایی و بهره‌برداری برسد.

وی افزود: تمام این استان باید تبدیل به کارگاه شود و به حوزه‌های مرتبط با صنایع نیز تاکید شده کسی حق ندارد که زمینی تحویل بگیرد و آن را بدون انجام کار رها کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha