محمدرضا رضایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۸۰ درصد این نوع کلاهبرداری در بستر سایت های اینترنتی با عنوان دریافت بیعانه از سوی کلاهبرداران انجام می شود.
وی با بیان اینکه با همکاری مدیران سایت های تبلیغاتی مقرر شده هشدارهای پلیسی مختص این کلاهبرداری ها در کنار آگهی ها برای مخاطبان عرضه شود افزود: شگرد مجرمان در این نوع کلاهبرداری اعلام قیمت های اغوا کننده برای اجاره خانه مسافرها و خودروها در جزیره کیش و دریافت بیعانه برای رزرو آن است.
رضایی گفت: مالباختگان که عمدتا به علت ارزان بودن نرخ اعلامی برای کالای مورد نظر در دام کلاهبرداران می افتند و پس از سفر به جزیره کیش با عدم پاسخ گویی متهمان مواجه می شوند که این مساله موجب شده گردشگران مالباخته در جزیره با سرگردانی مواجه شوند.
رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی کیش یادآور شد: انتظار می رود گردشگران برای تهیه محل اسکان و خودوری مورد نظر خود حتما قبل از واریز هر گونه وجه به عنوان بیعانه یا عناوین دیگر ابتدا خانه یا خودرو را رویت کرده و پس از آن اقدام به واریز وجه کنند.
وی گفت: پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir در بخش فوریتهای پلیسی مهمترین پل ارتباطی مردم برای پیشگیری از آسیب های فضای مجازی و گزارش جرایم اینترنتی است.
امسال جرایم مربوط به فضای مجازی در جزیره به نسبت مدت مشابه سال گذشته از رشد ۳۶ درصدی برخوردار شده که ۹۸.۵ درصد از این جرایم توسط پلیس فتا کشف شده است؛ طبق اعلام این پلیس براساس بررسی های مختلف ۷۵ درصد پرونده های تشکیل شده مربوط به کلاهبرداری های اینترنتی است.
جزیره کیش از جزیره های استان هرمزگان با بیش از ۹۱ کیلومتر مربع مساحت و ۴۴ هزار نفر جمعیت و از توابع شهرستان بندر لنگه و در دل آب های نیلگون خلیج فارس واقع شده است.
نظر شما