به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر ایوب توکلیان افزود: البته در موج ششم کرونا، شمار کودکان مبتلا به کرونا نسبت به موج های قبلی افزایش یافته است و در این راستا، ظرفیت تخت های بستری بیمارستان تخصصی کودکان "اکبر" افزایش یافته است تا در صورت نیاز به شکل مناسبی به این گروه از بیماران خدمات رسانی شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر بیشترین تمرکز ما با وجود تلاش بسیار در بحث بالغان، بر روی موضوع کودکان مشکوک و مبتلا به کروناست و آمار اطفال مبتلا به کووید ۱۹ بهصورت روزانه پایش میشود و در کنار آن پیگیر رفع مشکلات مربوط به این گروه از بیماران کرونایی هستیم.
دکتر توکلیان با بیان اینکه بحث افزایش تختهای درمانی ویژه بیماران کرونایی بیمارستان اکبر در دستور کار است، خاطرنشان کرد: تمهیدات ویژهای دیده شده تا اگر با افزایش آمار کودکان مبتلا به کرونا مواجه شدیم از دیگر ظرفیتهای اختصاص یافته، که قبل از موج ششم بحران کرونا پیشبینی شده بود نیز استفاده شود.
رییس کمیته مراقبت و درمان قرارگاه عملیاتی مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: با وجود آنکه تعداد موارد سرپایی و بستری این گروه سنی در موج ششم بحران کرونا بسیار بیشتر از ۵ موج قبلی بوده، خوشبختانه تا این لحظه هیچگونه فوتی در میان کودکان مبتلا به کرونا به ثبت نرسیده است.
دکتر توکلیان با ذکر این نکته که بازدید از بخشهای بستری کودکان مبتلا به کرونا به طور مستمر در حال انجام است، افزود: وضعیت ضریب اشغال، تعداد تستهای مثبت و وضعیت امکانات موجود بهخصوص در بخشهای PICU کرونا بهصورت مستمر رصد میشود تا در صورت نیاز، مناسبترین اقدام برای خدمترسانی مؤثر و بهموقع به کودکان مبتلا به کووید ۱۹ صورت پذیرد.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام است.
در حال حاضر حدود هزار و ۱۵۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای خراسان رضوی بستری هستند.
نظر شما