به گزارش روز چهارشنبه گروه علم وآموزش ایرنا، منصوره داودی عضو هیات مدیره این شرکت فناور افزود: این شرکت از سال ۱۳۹۹ با هدف کمک به محیطزیست برای مقابله سبز با جلبکها تاسیس شد. هدف این شرکت ارائه راهحلی برای مقابله با جلبکها با کمترین اثرات منفی زیستمحیطی بود. در حال حاضر مواد مورد استفاده برای از بین بردن جلبکها ترکیبات سمی و خطرناک دارد که برای محیطزیست آسیب زا است.
این فناور گفت: ما به سراغ توسعه فناوری رفتیم که در آن از سه ترکیب مختلف برای ایجاد یک کامپوزیت با خواص ضدجلبک استفاده میشود. هر یک از اجزای این نانوکامپوزیت به تنهایی مشکلاتی دارد که با ترکیب آن و ایجاد فرمولاسیون مناسب، موفق به توسعه محصولی پایدار شدیم.
داودی بیان کرد: این نانوکامپوزیت به دلیل فرمولاسیون ویژهای که دارد میتواند با انجام فرآیند فتوکاتالیستی خواص ضدجلبک ایجاد کند. باندگپ اجزای نانوکامپوزیت را به گونهای اصلاح کردیم که در طول موجهای مریی نور خورشید فرآیند فتوکاتالیستی را انجام دهد، اما برای زمانی که نور خورشید نیست، نظیر شبها، نیز این نانوکامپوزیت به دلیل وجود نقره، میتواند ساختار جلبکها را از بین ببرد، در واقع این نانوکامپوزیت هم برای روز و هم شب قابل استفاده است.
به گزارش ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، این دانشآموخته رشته شیمیآلی دانشگاه علوم تحقیقات افزود: این محصول به صورت افزودنی است، یعنی قابلیت اضافه شدن به رنگهای پایه آبی را دارد و میتوان آن را برای استخرها و نمای ساختمان استفاده کرد. در حال حاضر این افزودنی به تنهایی آماده فروش در بازار است ولی در آینده قصد داریم که این افزودنی را با رنگهای مختلف پایه آبی ترکیب کرده و رنگهایی با خواص ضدجلبک به بازار عرضه کنیم.
نظر شما