به گزارش ایرنا، علیرضا قاسمی فرزاد روز چهارشنبه در پایان جلسه ستاد تسهیل و رفع مواد تولید استان همدان در جمع خبرنگاران، افزود: سه سرفصل مهم برای توسعه اقتصادی استان پیش بینی شده که یکی از آنها برگزاری منظم جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با هدف گره گشایی از مشکلات تولید کنندگان است.
وی اظهار داشت: در این راستا پرونده های ارجاعی به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با حضور کارشناسان اقتصادی، تولید کنندگان، بانک ها و نهادهای دولتی مربوطه به صورت دقیق بررسی و راهکارهای لازم برای رفع موانع و گره گشایی از مشکلات واحدهای تولیدی استان ارائه و در قالب مصوبه ابلاغ و اجرا می شود.
استاندار همدان با اشاره به مصوبات امروز ستاد تسهیل، تصریح کرد: شرکت «هگمتان دارو» مشکلاتی در زمینه مباحث مالیاتی ناشی از اختلاف نظر با تامین اجتماعی داشت که این پرونده در مراجع ذیصلاح قانونی در دست بررسی است.
قاسمی فرزاد افزود: درهمین ارتباط و برای جلوگیری از ضرر و زیان این شرکت مقرر شد تا ارائه نتیجه از سوی دادگاه در زمینه اصالت این بدهی، بدهی فعلی شرکت قسط بندی و پرداخت شود.
نماینده عالی دولت در استان همدان اظهار داشت: همچنین مشکلات واحد «مرغداری گوشتی» که توسط بانک تملک شده و به رغم پرداخت بدهی هنوز سند به مالک منتقل نشده نیز بررسی و مصوباتی برای رفع مشکل این واحد تولیدی ابلاغ شد.
قاسمی فرزاد گفت: یک واحد تولیدی فعال در بخش «راهسازی» نیز درخواستی برای تمدید مهلت بانکی و پرداخت بدهی داشت که با برررسی های انجام شده و مصوبه ستاد، زمان بازپرداخت تسهیلات این واحد یکسال دیگر تمدید شد.
استاندار همدان افزود: همچنین پرداخت ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات سرمایه در گردش ااز سوی بانک توسعه تعاون به واحد تولیدی «بُتن صنعت آرمه» به منظور خرید دستگاه و تجهیزات مورد نیاز در ستاد تسهیل و و رفع موانع تولید استان مطرح و با نظر اعضا به تصویب رسید.
وی تصریح کرد: رفع مشکل واحد «بسته بندی» در شهرستان نهاوند برای پرداخت تسهیلات تکمیلی و تسهیلات در گردش نیز از دیگر مصوبات جلسه امروز ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان بود.
قاسمی فرزاد ادامه داد: در این جلسه مصوب شد که هیچ نهاد و دستگاهی به ویژه تامین اجتماعی برای مسدود کردن حساب بانکی واحدهای تولیدی استان اقدام نکند چرا که برخی از نهادها در پی تعویق یک یا ۲ ماهه در پرداخت اقساط سریعا نسبت به مسدود کردن حساب آن مجموعه اقدامی می کنند که نتیجه این امر بروز مشکلات عدیده برای بخش تولید استان می شود.
به گزارش ایرنا، طی ۱۰۰ روز گذشته ۱۸ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان همدان تشکیل شده که منجر به ابلاغ ۹۹ مصوبه شده است، از این تعداد ۳۶ مورد به طور کامل اجرا، ۲۶ مصوبه در حال اجرا و ۳۷ مصوبه نیز در حال پیگیری است.
نظر شما