افشای اسناد حمایت مدعیان حقوق بشر از یک گروهک تروریستی

تهران - ایرنا - چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده سرکرده گروهک تروریستی «حرکة النضال» در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی در حالی برگزار  شد که نماینده دادستان با اسناد و مدارک غیرقابل انکار از رد پای آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی و بی.بی.سی پرده برداشت.

به گزارش ایرنا، این روزها همچنان روند رسیدگی به پرونده‌های فساد در دستگاه قضایی جریان دارد؛ پرونده تخلفات شهرداری لواسان و پرونده تخلفات شهرداری شهریار از این قبیل است البته دادگاه‌های مهم دو پرونده تروریستی (سرکرده گروهک حرکه النضال و گروهک تندر) نیز روی میز قضات قرار دارد.

این هفته البته دو جلسه از دادگاه رسیدگی به تخلفات شهرداری شهریار و یک جلسه از دادگاه رسیدگی به پرونده سرکرده گروهک تروریستی حرکه النضال برگزار شد.

در چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده «حبیب فرج‌الله چعب» ملقب به «حبیب اسیود»، سرکرده گروهک تروریستی «حرکة النضال»، تصاویر و فیلم‌های بسیاری از اسناد و مدارک اقدامات این گروهک تروریستی با پشتیبانی آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی پخش شد.

در این جلسه دادگاه، تصاویر کنفرانسی در سال ۲۰۱۹ در نیویورک آمریکا به نمایش درآمد که در آن عناصر گروهک‌های تروریستی ضد ایرانی از جمله حرکة النضال حضور داشتند و تصاویری از دیدار برایان هوک با سعید حمیدان از سرکردگان گروهک تروریستی حرکة النضال منتشر شد.

افشای اسناد حمایت مدعیان حقوق بشر از یک گروهک تروریستی

همچنین تصاویری از یکی از کارمندان بی‌.بی‌.سی در جلسه خبری گروهک تروریستی حرکة النضال منتشر شد که نماینده دادستان در این باره گفت: حضور عنصر بنگاه خبر پراکنی بی‌.بی‌.سی در چنین جلسه‌ای چه معنایی دارد؟ آن هم به صورت نامحسوس!

بی.بی.سی برای سرپوش نهادن بر اقدامات خود، به شکلی نامحسوس با حمایت از سرکردگان گروهک‌های تروریستی، تلاش می کند تا آنان را بی گناه جلوه دهد و اخیرا در خبری درباره جمشید شارمهد سرکرده گروهک تندر که پرونده وی نیز این روزها در جریان رسیدگی قرار دارد، اعلام کرد « گروهی از فعالان حقوق بشر، کمپینی تشکیل داده اند و با اشاره به روند ربودن و انتقال آقای شارمهد به ایران و محاکمه او که اخیرا در تهران آغاز شده از دولت آلمان خواسته اند برای نجات جان این شهروند ۶۶ ساله آلمانی و خانواده او از این اقدام هولناک، اقدام فوری، جدی و مستمر انجام دهد. محکومیت عمومی مجازات اعدام و دعوت به احترام به حقوق بشر کافی نیست»

نماینده دادستان در دادگاه چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده «حبیب فرج‌الله چعب» تصاویری از یک نشست در سال ۲۰۱۷ در هلند به نمایش گذاشت و توضیح داد: در این فیلم مشاهده می‌کنیم که رسانه‌های رژیم سعودی اعم از العربیه و الاخباریه این نشست را پوشش می‌دهند. این موضوع نشان می‌دهد، نشست‌های متعدد گروهک حرکة النضال مورد حمایت همه جانبه عربستان سعودی قرار داشته است. در این نشست عنصر اطلاعاتی رژیم سعودی در کنار رئیس دفتر ترکی فیصل حضور دارند.

افشای اسناد حمایت مدعیان حقوق بشر از یک گروهک تروریستی

ارتباط با موساد
همچنین تصویر ملاقات حبیب فرج‌الله چعب با معاون نخست وزیر بلژیک منتشر شد که منال مسلمی عضو سرویس اطلاعاتی موساد و حما عدنان آل کثیر نیز در این جلسه حضور داشتند.

درخواست سران گروهک حرکة النضال از رژیم صهیونیستی برای آموزش جنگی‌های چریکی 
نماینده دادستان با اشاره به ارتباط سران این گروهک با رژیم صهیونیستی گفت: سران گروهک حرکة النضال از رژیم صهیونیستی خواسته بودند تا در آموزش جنگ‌های چریکی، ساخت بمب، ترور افراد مهم و کلیدی و حمله به پایگاه‌های نظامی، انتظامی و امنیتی کشور به آنها کمک کند.

 وی در تشریح مجدد نحوه وصل شدن متهم به سرویس جاسوسی عربستان سعودی از سال ۲۰۰۸ گفت: در قبال این ارتباطات، اخذ ماهیانه ۲۰ هزار دلار، اخذ یک کامپیوتر رمز دار از عربستان سعودی  و تأسیس یک شبکه تلویزیونی مبنا قرار گرفته است.

مناسک حج پوششی برای اعضای گروهک تروریستی حرکة النضال 
نماینده دادستان گفت: فرج‌الله چعب و همدستانش در این گروهک، اطلاعات حجاج ایرانی را به مدت ۱۰ سال برای مقامات اطلاعاتی عربستان ارسال کرده است.

وزیری افزود: اعضای گروهک تروریستی حرکة النضال در زمان برگزاری مناسک حج در پوشش حجاج، وارد جمعیت حاجیان ایرانی شده و شخصیت‌های برجسته نظامی، انتظامی، امنیتی و  روحانیون ایرانی را شناسایی و اطلاعات این افراد را از طریق رایانه رمزنگاری شده به سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی ارسال می‌کرده است همچنین این افراد محل استقرار شخصیت‌های مهم کشور در زمان برگزاری مناسک حج در هتل را برای سرویس‌های اطلاعاتی عربستان ارسال می‌کردند.

در این جلسه دادگاه، تصویر عیسی مهدی فاخر که با عوامل سرویس اطلاعات عربستان سعودی و در پوشش حج دیدار داشت، منتشر شد.

وی افزود: چهار عضو اصلی گروهک تروریستی حرکة النضال در کشورهای بلژیک و هلند در حال فعالیت هستند اما تاکنون این کشورها اقدامی برای دستگیری و محاکمه این تروریست‌ها نکردند.

ذبیح الله خداییان سخنگوی قوه قضاییه نیز ۱۹ بهمن در نشست خبری درباره پرونده  سرکرده گروهک تروریستی حرکه النضال گفت: این شخص تبعه کشور سوئد است و مردم مشاهده می کنند کسانی که دستشان به خون مردم بی‌گناه آلوده است، تحت حمایت کشورهایی قرار دارند که دم از حمایت از حقوق بشر می‌زنند اما برای مردم سایر کشورها حقی قائل نیستند.

رشوه نبود؛ پول برای کمک به افراد بی‌بضاعت دادم

۲۳ بهمن ماه هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده موسوم به شهرداری شهریار در شعبه پنج دادگاه کیفری یک استان تهران در حالی برگزار شد که «محمدرضا رهنما» متهم ردیف شانزدهم و «علی سلیمی» متهم ردیف هفدهم این پرونده پای میز محاکمه حاضر شدند.

این پرونده که ۵۴ جلد و ۳۶ متهم دارد متهم ردیف اول آن شهردار سابق شهریار است. معاونان شهردار، چهار شهردار مناطق، عضو شورای شهر و تعدادی از کارمندان شهرداری و برخی پیمانکاران شهرداری نیز از دیگر متهمان این پرونده هستند.

در این دادگاه باز هم موضوع پرداخت رشوه مطرح بود و محمدرضا رهنما فرزند عزیزالله پیمانکار شهرداری مدعی شد که به شهردار شهریار رشوه نداده و فقط شب عید به شهرداری رفته و ۱۵ میلیون تومان به برای اینکه شهردار بین افراد بی‌بضاعت تقسیم کند، به او داده است.

افشای اسناد حمایت مدعیان حقوق بشر از یک گروهک تروریستی

علی سلیمی متهم ردیف ۱۷ هم که اتهامات او تحصیل و ایجاد منفعت به نفع خود یا دیگری به مبلغ ۹۱ میلیارد و ۱۷۰ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۸۸۸ ریال و تبانی در انجام مناقصات در معاملات دولتی است، همه اتهامات خود را رد کرد و مدعی شد که کارشناس پرونده به نظام فنی اجرایی کشور مسلط نبوده است.

در هشتمین جلسه این دادگاه هم که ۲۵ بهمن برگزار شد، متهمان ردیف ۱۷ تا ۲۷ هر یک در جایگاه حاضر شدند.

در میان متهمان، سارا کردی مدعی شد که از پرسنل بیمارستان است و سایر متهمان را نمی شناسد.

وی افزود: اتهامات مطرح شده را قبول ندارم. این آقایان را نمی‌شناسم و آنان هم من را نمی‌شناسند. کارت بانکی من به صورت امانت نزد خورشیدی فر بوده است. با خواهر خورشیدی فر (متهم ردیف دوم) رابطه دوستی چند ساله داشته‌ام و به دلیل اینکه کارت‌های خورشیدی فر به علت اجرا گذاشته شدن مهریه توقیف شده بود کارتم را در اختیار خواهرش قرار دادم. مرتکب سهل انگاری شده‌ام و این موضوع به خاطر اعتماد من به آنان بوده است و از باقی ماجرا خبری ندارم.

متهم دیگر هوشنگ معصوم خانی متهم بود که در جایگاه قرار گرفت و گفت: هیچ شناختی از قوانین اداره‌ها ندارم. یک ارباب رجوع ساده هستم و ملکی داشتم که بیشتر از حد مجاز ساخته شده است، جریمه آن را واریز و پایان کار گرفته‌ام، اما نه رشوه‌ای گرفتم نه رشوه‌ای داده‌ام.

متهم دیگری در دفاع از خود گفت که من به هیچ عنوان حق دریافت یک ریال بدون اجازه شهردار را نداشتم و علاوه بر وجه نقد، کارت هدیه و سکه هم می‌دادند که به رسم امانت همه آنها را در دفتری یادداشت کردم.

در این دادگاه که ۱۰ متهم پای میز محاکمه حاضر و از خود دفاع کردند و البته همه آنها اتهامات انتسابی خود را رد کردند، قاضی بابایی از صداقت متهمان قدردانی کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha