بازسازی مرکز آموزشی درمانی طالقانی اراک ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

اراک - ایرنا - رئیس مرکز آموزشی درمانی طالقانی اراک گفت: بازسازی این مرکز نیازمند ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار است که امیدواریم خیران حوزه سلامت در راستای تامین آن تعامل و همکاری مناسبی با دانشگاه علوم پزشکی داشته باشند.

دکتر " اکبر زمانی" روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: بازسازی، ساختاربندی کادر درمان و بهسازی و شاداب سازی اتاق‌های عمل جراحی این مرکز درمانی از جمله برنامه‌هایی است که در اولویت اقدامات قرار دارد و انتظار می‌رود خیران نیز برای ارائه خدمات بهینه و تامین زیرساخت‌ها یاریگر حوزه بهداشت و درمان باشند.
وی تاکید کرد: میزان پذیرش بیماران در مرکز آموزشی درمانی طالقانی اراک، ۶ هزار و ۲۴ مورد بوده که میزان موالید از ابتدای امسال، ۲ هزار و ۵۵۳ مورد بوده است.

رئیس مرکز آموزشی درمانی طالقانی اراک با اشاره به برگزاری کلاس‌های آموزشی برای مادران باردار نیز گفت: در مرکز بهداشت کلاس‌های آموزشی برای مادران در ۲ بخش بارداری کم خطر و همچنین برای بارداری‌های پرخطر برگزار می‌شود که از ابتدای آموزش، برنامه‌های مدونی بر اساس نوع بیماری مادران باردار ارایه می‌شود و مراقبت‌های پس از زایمان برای بارداری پرخطر نیز مدنظر است.
زمانی با بیان اینکه این مرکز سانتر سطح ۳ زایمان است، بیان داشت: اکنون ۱۰۴ تخت فعال در مرکز آموزشی درمانی طالقانی اراک فعال است که شامل تخت های مگاnicu و همچنین بیماری‌های مختلف زنان است‌.
وی خاطر نشان کرد: زایمان طبیعی در این مرکز رایگان است و سیاست دولت نیز در این راستا نیز نقش حمایتی بوده است و باید اذعان داشت اکنون ۵۰ درصد زایمان‌ها در این مرکز به صورت طبیعی و ۵۰ درصد نیز به صورت سزارین است.
رئیس مرکز اموزشی درمانی طالقانی اراک یادآور شد: مادران بارداری که دارای مشکل خاصی همچون فشار خون، دیابت و سایر بیماری ها هستند از سایر بیمارستان‌های دولتی و خصوصی به این مرکز ارجاع می‌شوند.
دکتر زمانی ادامه داد: طرح زایمان در آب همراه با کادر مجرب و متخصص از سه سال گذشته در مرکز آموزشی درمانی طالقانی اراک اجرایی شده است اما با شیوع ویروس کرونا و توجه ویژه به مسائل بهداشتی، اکنون این نوع زایمان انجام نمی‌شود.
وی تصریح کرد: امسال ۳۶۴ مورد مادر باردار مشکوک به بیماری کووید ۱۹ در بخش ایزوله بستری شدند اما طی ۲ سال اخیر هیچ‌گونه مرگ مادران باردار و همچنین نوزاد در این مرکز صورت نگرفته است.
رئیس مرکز آموزشی درمانی طالقانی اراک گفت: اکنون پنج مادر باردار مبتلا به کووید ۱۹ با حال عمومی مناسب بستری و تحت درمان متخصصان عفونی و مشاوره زنان قرار دارند و هیچ موردی از نوزاد مبتلا به کرونا در این مرکز درمانی وجود ندارد.

۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوق تخصص و یک هزار و ۷۲۶ کارشناس رشته‌های مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha