به گزارش ایرنا، معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان و دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان با هدف ارتقای سلامت بهداشت دندان دانش آموزان بی بضاعت و محروم، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان هدف از امضای این تفاهم نامه را ارتقا سواد سلامت جامعه و استفاده از ظرفیت خیرین اعلام کرد وگفت: از ۱۷ برنامه حوزه سلامت و تندرستی ۱۲ برنامه با همکاری متقابل با دانشگاه علوم پزشکی انجام می شود.
وی ابزار خرسندی از تعامل مؤثر و همکاریهای پایدار قبلی با مجموعه معاونتهای دانشگاه علوم پزشکی، این تفاهم نامه را نیز سرآغاز همکاریهای هر ۲ دستگاه در حوزه ارتقای بهداشت دهان و دندان تلقی واظهار امیدواری کرد: با اتخاذ تدابیر مجریان و متولیان اجرای تفاهم نامه، گام های موثر در حصول بهداشت دهان و دندان دانش آموزان و ارتقا شاخص DMFT فراهم شود.
این تفاهم نامه در پنج ماده و ۱۵ بند با سرفصلهایی چون آموزش مراقبین سلامت، غربالگری و شناسایی مشکلات دهان و دندان دانش آموزان و ارائه خدمات دندان پزشکی رایگان به دانش آموزان مناطق محروم و کم برخوردار منعقد شده است.
برگزاری هجدهمین جشنواره الگوهای تدریس برتر متوسطه نظری در کردستان
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان از برگزاری هجدهمین جشنواره الگوهای تدریس برتر دوره متوسطه نظری در۲ بخش علمی و عملی خبر داد و گفت: بخش علمی جشنواره در سه محور تجارب موفق و برتر دبیران (تجارب تدریس حضوری و غیرحضوری)، ایده های نو و تجارب اثر بخش مدیران و معاونین مدارس دوره دوم آموزش متوسطه و تحلیل محتوای کتاب درسی برگزار می شود.
مهدی نامداربه بخش عملی جشنواره نیز اشاره کرد و با بیان اینکه این بخش در سه محور حضوری، غیرحضوری و تولید رسانه برگزار می شود؛ گفت: در بخش حضوری، دبیرانی که سال تحصیلی جاری در مدارس دوره دوم متوسطه اشتغال و ابلاغ تدریس درس زیست شناسی دارند می توانند در این محور از جشنواره شرکت کنند.
وی ادامه داد: در بخش غیرحضوری نیز با توجه به فراگیر بودن و پوشش تعداد زیادی از کتابهای درسی، همه دبیرانی که در دوره متوسطه نظری ابلاغ تدریس دارن، باتوجه به موضوعات، مجاز به شرکت در این بخش از جشنواره هستند.
ساماندهی تپههای سنندج
شهردار سنندج درجلسه ساماندهی تپههای سطح شهر گفت: ستورالعمل ساماندهی تپه ها ابلاغ شده و شهرداری به همراه دیگر نهادها و شهروندان موظف به اجرای آن هستند.
سید انور رشیدی افزود:جلو گیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در مجاورت تپهها، ساماندهی و ارتقا فضای سبز شهری و ایجاد عرصههای عمومی از مهمترین اقداماتی است که می تواند در ساماندهی تپه ها موثر باشد.
وی با بیان اینکه ساماندهی تپهها میتواند در رونق صنعت گردشگری تاثیرگذار باشد گفت: با تعامل و همکاری شهروندان وسازمانهای مربوطه در راستای ساماندهی تپه ها، توسعه سرانه فضای سبز و همچنین ارتقا سطح سیما و منظر سطح شهر گام برمی داریم.
استان کردستان یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما