فعالیت قرارگاه خاتم‌الانبیاء در چهارمحال و بختیاری به کاهش نرخ بیکاری استان کمک می‌کند

شهرکرد_ ایرنا_ استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: فعالیت قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) به کاهش نرخ بیکاری و رفع محرومیت در مناطق کمترتوسعه یافته مانند این استان کمک می‌کند.

به گزارش ایرنا، غلامعلی حیدری شامگاه شنبه در نشست هماهنگی اجرای پروژه‌های عمرانی از سوی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: این استان از سال‌های گذشته با مشکلاتی توسعه‌ای مانند بالا بودن نرخ بیکاری و محرومیت در حوزه‌های مختلف مواجه بوده است.

وی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) را ظرفیتی قابل‌ توجه برای محرومیت‌زدایی و کاهش نرخ بیکاری در استان‌ها دانست و افزود: بهره‌مندی از ظرفیت‌های بخش خصوصی و دولتی برای رساندن نرخ بیکاری استان به میانگین کشوری در دستور کار قرار دارد.

 استاندار چهارمحال و بختیاری به مزیت‌های فراوان مشارکت قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) در طرح‌های عمرانی اشاره و تصریح کرد: این قرارگاه در اجرای طرح‌های عمرانی، راه و شهرسازی، کشاورزی، بیمارستان‌سازی و بخش‌های دیگر در داخل و خارج از کشور با کیفیت بالا و فناوری نوین و پیشرفته مشارکت داشته است.

وی با اشاره به استفاده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) از توان نیروهای انسانی و متخصصان بومی برای اجرای طرح‌های مختلف در استان‌ها یادآور شد:، ورود این قرارگاه به طرح‌های عمرانی این استان در اشتغال‌زایی، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی منطقه نقش‌آفرینی می‌کند.

حیدری به اهمیت تکمیل طرح نیمه‌تمام باند دوم جاده بروجن به لردگان به ایذه اشاره کرد و گفت: تکمیل این طرح در کاهش و رفع مشکلات ترافیکی، پایین آمدن میزان حوادث رانندگی و تسهیل دسترسی به بنادر جنوب‌غرب و جنوب کشور و استان‌های مجاور تاثیرگذار است.

وی همچنین به ظرفیت‌های مطلوب و کم‌نظیر چهارمحال و بختیاری در بخش‌های گردشگری و کشاورزی اشاره و تاکید کرد: به‌همین منظور ارتقاء زیرساخت‌ها و افزایش سرمایه‌گذاری در این حوزه‌ها در اولویت است.

 استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه به انجام پیگیری‌هایی به‌منظور ورود قرارگاه امام حسن (ع) برای محرومیت‌زدایی در حوزه آب و راه روستایی چهارمحال و بختیاری اشاره و تاکید کرد: با افزایش رفاه عمومی و اشتغال پایدار در روستاها، علاوه بر پیشگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها، می‌توان نسبت به بازگشت مهاجران قبلی به روستا اقدام کرد.

وی احداث بیمارستان جدید در شهرکرد را ضروری دانست و یادآور شد: فرآیند صدور مجوزهای لازم و تخصیص اعتبار برای ساخت و راه‌اندازی بیمارستان جدید در مرکز چهارمحال و بختیاری می‌تواند وضعیت خدمات‌رسانی حوزه سلامت، بهداشت و درمان به مردم استان را متحول کند.

حیدری با اشاره به لزوم تسریع در تشکیل و فعال شدن کمیسیون‌های مورد نیاز برای مشارکت قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) در طرح عمرانی استان، درخواست کرد که این قرارگاه در تکمیل و بهره‌برداری از طرح تقاطع غیرهمسطح سه‌راهی هفشجان مشارکت کند.

سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد نیز در این نشست گفت: چهارمحال و بختیاری هم‌اکنون با کمبود ۲ هزار تخت بیمارستانی تا رسیدن به شاخص‌های استاندارد در حوزه بهداشت، درمان و سلامت مواجه است.

ارسلان خالدی‌فر تاکید کرد: به‌همین منظور احداث بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی یک‌هزار تختخوابی در شهرکرد ضرورت دارد و می‌تواند به شهرستان‌های استان خدمات‌رسانی کند.

فرمانده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری هم اظهار داشت: تاکنون از ظرفیت قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) برای محرومیت‌زدایی در استان بهره‌گیری نشده است.

علی‌محمد اکبری تصریح کرد: قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) می‌تواند با مشارکت در سرمایه‌گذاری طرح‌های کشاورزی، بیمارستان‌سازی، راه‌آهن، جاده‌سازی، زیرساخت‌های شهری و بخش‌های دیگر به روند رشد و توسعه چهارمحال و بختیاری کمک کند.

وی با اشاره به وجود برخی محرومیت‌ها در چهارمحال و بختیاری افزود: دعوت و حمایت از بخش‌های مختلف دولتی، خصوصی و نیمه‌دولتی برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف این استان ضروری و نیازمند رفع مشکلات موجود بر سر راه سرمایه‌گذاران است.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با ۱۰ شهرستان نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha