تولید روزانه گوشت مرغ در کرمانشاه به ۲۲۰ تُن افزایش می‌یابد

کرمانشاه - ایرنا - مدیر امور طیور جهادکشاورزی استان کرمانشاه گفت: با افزایش جوجه‌ریزی های انجام شده انتظار می‌رود میزان تولید روزانه گوشت مرغ در استان تا پایان هفته جاری به ۲۲۰ تُن در روز برسد.

«نادر پرور» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در بهمن ماه میزان جوجه‌ریزی استان به سه میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه رسید که در مقایسه با بهمن سال قبل و همچنین دی ماه امسال بیش از پنج درصد رشد نشان می‌دهد.

وی با اشاره به تولید متوسط روزانه ۱۶۰ تن گوشت مرغ در هفته آخر بهمن، افزود: با جوجه ریزی های قبلی انجام شده انتظار می رود این رقم تا پایان هفته جاری به ۲۲۰ تن در روز افزایش یابد.

پرور تاکید کرد: با ادامه روند فعلی این اطمینان خاطر را به عموم شهروندان کرمانشاهی می دهیم که تا ۲۰ فروردین سال آینده مشکلی بابت تولید گوشت مرغ در سطح استان نخواهیم داشت.

مدیر امور طیور جهاد کشاورزی کرمانشاه با اشاره به وجود ۵۷۰ مرغداری که ۲۱۷ مورد آن فعال است، افزود: هر کدام از این واحدها چنانچه ۹۰ درصد مرغ تولیدی خود را با قیمت مصوب عرضه نکنند، جریمه خواهند شد.

وی تصریح کرد: جلوگیری از یک ماه تا یکسال جوجه‌ریزی از جمله عواقبی است که در انتظار مرغداری‌های متخلف خواهد بود.

پرور در پایان ذخیره مرغ منجمد استان را نیز حدود یک هزار و ۵۰۰ تن عنوان کرد و گفت: این میزان ذخیره بالاترین رقم در چند سال اخیر بوده و قصد داریم با توجه به توصیه‌های موکد استاندار کرمانشاه این ذخیره را تا ۲ هزار تن هم افزایش دهیم.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می‌کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می‌کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha