«حسین فضلی» روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: توزیع نهادههای دامی با هدف برطرف کردن تنش در بخش تامین نهاده های دامی و کمک به بخش خصوصی و کاهش تاثیر خشکسالی بر دامداران انجام شده است.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع تبدیلی سازمان جهادکشاورزی استان همدان اظهار داشت: دلیل این افزایش مصرف نهاده ها بیشتر به دلیل شرایط خشکسالی بوده که در سالهای اخیر کشاورزان با آن مواجه بودند.
وی خاطرنشان کرد: در راستای جلوگیری از خام فروشی و افزایش کیفیت نهاده های دامی و کاهش درصد انحرافات، این نهاده ها به صورت خوراک آماده و کنستانتره در اختیار تولید کننده قرار می گیرد.
به گفته وی، سالانه ۳۲ هزار تن گوشت قرمز، بیش از ۴۵ هزار تن گوشت سفید، ۲۱ هزار تن تخم مرغ و ۳۴۵ هزار تن شیر در استان همدان تولید می شود.
فضلی تصریح کرد: استان همدان با توجه به جمعیت دامی از نظر تامین گوشت قرمز هیچگونه مشکلی ندارد اما این مقوله وابسته به شرایط کشور است.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع تبدیلی سازمان جهادکشاورزی استان همدان گفت: این استان از نظر میزان تولید گوشت قرمز با توجه به نیاز و سرانه مصرف بیشتر است که بخشی از آن به سایر استان ها از جمله کرج و تهران ارسال می شود.
وی تاکید کرد: همدان بعد از پیگیریهای بسیار جز استانهای مشمول بند خشکسالی قرار گرفت و به همین دلیل سهمیه ای خاص از مرکز برای استان در نظر گرفته شد و توزیع نهاده ها نسبت به سال قبل افزایش یافت.
نظر شما