کیفی‌سازی فعالیت‌های فرهنگی کانون مساجد اردبیل مورد توجه قرار گیرد

اردبیل- ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اردبیل خواستار توجه بیشتر به کیفی‌سازی فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در این استان شد.

به گزارش ایرنا، کاظم دبیر روز سه‌شنبه در آیین معارفه مسئول ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد اردبیل گفت: تاثیر عظیمی مساجد در دوران شکل‌گیری، پیروزی و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و جلب همراهی مردم با انقلاب داشتند و امید می‌رود کیفی‌سازی بیشتر کارها به احیای آن جایگاه کمک کند.

وی افزود: مشکلاتی به تدریج در دهه ۷۰، ۸۰ و ۹۰ در عرصه مدیریتی و توسعه کشور مشاهده شد و بیشتر فعالیت‌ها به سمت آمارسازی سوق یافت که به دلیل دور شدن از فرهنگ مسجدمحور است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اردبیل بیان کرد: توجه به مسائل کمی موجب شده تا اثرگذاری کارها کم شود که بر این اساس باید به سمت کیفی‌سازی برگردیم.

وی اضافه کرد: دولت سیزدهم خود را در این زمینه موظف می‌داند و به ویژه در استان اردبیل که مسئولان امر برآمده از فرهنگی مسجدی هستند، امید می‌رود با استفاده مطلوب از امکانات موجود در سال‌های آتی در این راستا حرکت کنند.

کیفی‌سازی فعالیت‌های فرهنگی کانون مساجد اردبیل مورد توجه قرار گیرد

کانون‌های فرهنگی مساجد اردبیل رتبه دوم کشور هستند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل نیز در این آیین گفت: جایگاه این استان در ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد رفیع است و رتبه دوم کشوری را دارد که این امر نتیجه تلاش‌های شبانه‌روزی دست‌اندرکاران امر در این عرصه است.

عبدالله بحرالعلومی افزود: جایگاه ویژه کنونی استان اردبیل در ولایتمداری و فعالیت چشمگیر مساجد و هیات‌ها است؛ چنان که پیش از راه‌اندازی این کانون‌ها، هیات‌های مذهبی استان با قدمتی چند صد ساله مسئولیت فعالیت‌های مشابه را برعهده داشته‌اند و بر سرنوشت استان و حتی کشور تاثیرگذار بوده‌اند.

وی بیان کرد: شاخصه استان اردبیل در فعالیت‌های مرتبط با مساجد چنان است که کلیه شخصیت‌های برجسته منتسب به این استان از جمله در عرصه فرهنگ، هنر و ورزش بدون استثنا خود را منصوب به مسجدها و هیات‌ها می‌دانند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل اضافه کرد: شرایط چنان بود که حتی برای دوره‌ای در همین دامنه‌های زرخیز سبلان ۳۰ مجتهد جامع الشرایط هم عصر بودند و مردم منطقه از انفاس نورانی آنها بهره می‌بردند.

وی اظهار کرد: به قدری مردمان این سرزمین ولایی هستند و ارتباط معنوی آنها قابل عنایت و اهمیت است که در زمان حاکمیت لشکر جرار مغول بر سراسر ایران و آن شرایط خفقان، شخصیت‌هایی مانند شیخ صفی‌الدین اردبیلی تربیت شدند.

بحرالعلومی با تاکید بر اینکه فعالیت کانون‌های فرهنگی مساجد استان اردبیل بسیار چشمگیر است، گفت: اینها در سایه ولایتمداری این مردم بسیار مومن و نستوه است که هنوز هم از برکات معنوی آنها برخوردار هستیم.

مصطفی آمون در ادامه این آیین به عنوان مسئول ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل معارفه و از خدمات ۱۰ ساله نادر سقا در این مسئولیت قدردانی شد.

استان اردبیل بیش از ۲ هزار باب مسجد دارد که در ۶۰۰ باب از آنها کانون‌های فرهنگی هنری فعال هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha