خودکفایی در صنعت چاپ و نشر از سرفصل های مهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است

تهران - ایرنا - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تاکید بر تقویت و رونق هرچه بیشتر صنعت چاپ و رفع مشکلات این حوزه تاکید کرد: یکی از سرفصل های مهم وزارتخانه حرکت به سمت خودکفایی در صنعت چاپ و نشر از کاغذ تا جوهر، زینک، ماشین آلات است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، محمد مهدی اسماعیلی سه شنبه شب در آیین اختتامیه بیست و یکمین جشنواره صنعت چاپ و قدردانی از فعالان برتر این صنعت که در سالن سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، با اشاره به اهمیت این صنعت و تاکید خود از ابتدای قبول مسئولیت در این وزارتخانه بر ملی شدن و رشد و رونق صنعت چاپ، از حوزه چاپ به عنوان پیشران حوزه فرهنگی یاد کرد.

وی همچنین با بیان اینکه در دوره جدید و مدرن، از پیشرانان حوزه فرهنگی، صنعت چاپ بوده، اظهار داشت: تجربه گذشته نشان داده که تغییرات صنعت چاپ همواره منجر به تغییر فضاها در دوره های مختلف شده و با این صنعت فضای کنشگری فرهنگی نیز چندین برابر شده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین به بروز و ظهور تکنولوژی ها و فناوری های نوین اشاره کرد و گفت: امروز چاپ و نشر سنتی رقیب جدی الکترونیکی پیدا کرده که نیاز است با به روزرسانی همگام و ابراز تکنولوژی در این حوزه حرکت کرد.

وی به اهمیت چاپ‌و نشر در دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: یکی از مواردی که رییس جمهور دائم از بنده پیگیری می کند موضوع کاغذ و چاپ است.

اسماعیلی یکی از سرفصل های مهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را حرکت به سمت خودکفایی در صنعت  چاپ و نشر از کاغذ تا جوهر، زینک، ماشین آلات و... عنوان کرد که در اولویت برنامه ها قرار دارد.

وی افزود: معتقدیم جمهوری اسلامی ایران که پیشران حوزه های علمی و فناوری است باید بتواند ملزومات پیشرفت صنعت چاپ را برای رشد، رونق و شکوفایی این صنعت نیز فراهم کند.

عضو کابینه دولت سیزدهم در عین حال تاکید کرد: خیلی دوست داریم به مرحله ای برسیم تا صفر تا صد محصولات در کشور تولید شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات مطرح شده توسط اهالی صنعت چاپ تاکید کرد: حل مشکلات و ارتقای این صنعت از مطالبات جدی ما است، از این رو باید ضمن ارائه تسهیلات با سود کم به اهالی این صنعت، درخصوص به روزرسانی ماشین آلات آن نیز تلاش وحمایت شود.

اسماعیلی یادآور شد: به معاون امور فرهنگی تاکید شد تا گردش کاری برای حل مشکل ماشین آلات و به روزرسانی آنها را فراهم‌کند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به اهمیت موضوع آموزش نیز در صنعت چاپ اشاره و بر تقویت این امر برای به روزرسانی و در نهایت کار با دستگاه های جدید تاکید کرد.

اسماعیلی با تاکید مجدد بر رونق صنعت چاپ به دلیل اشتغالزایی و درآمدزایی آن اظهارداشت: به عنوان عضوی از دولت، با جمع بندی مشکلات این صنعت و طرح آن در دولت در جهت رشد و ارتقای آن تلاش خواهیم کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه اهالی صنعت چاپ جزو اقشار فرهنگی جامعه هستند، گفت: هرقدر این صنعت توسعه پیدا کند به همان نسبت فضای فرهنگی جامعه ارتقا پیدا خواهدکرد.

وی با بیان اینکه اعتبار صنعت چاپ به پیشرانی آن در حوزه فرهنگی است، بر تقویت و رونق هرچه بیشتر این صنعت و حل مشکلات آن تاکید کرد.

اسماعیلی همچنین به درخواست راه اندازی موزه ماشین آلات چاپ‌ ونشر اهالی این صنعت اشاره و قول مساعد داد در اولین فرصت ساختمانی برای این منظور در پایتخت مدنظر قرار گیرد.

یاسر احمدوند معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید مجید پوراحمدی مشاور وزیر ومدیرعامل صندوق اعتباری هنر از جمله مسئولان حاضر در این آیین بودند.

در ادامه این آیین از فعالان برتر و پیشکسوتان صنعت چاپ کشور تجلیل شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha