ابوطالب جلالی روز چهارشنبه در حاشیه نشست بررسی مشکلات راه اندازی فرودگاه بین المللی شهدای شاهرود در گفت و گو با ایرنا افزود: جمعی از موثرین و کارفرمایان بنگاه های اقتصادی که در این نشست حضور داشتند بر مشارکت، مساعدت و پشتیبانی در اجاره و خرید هواپیما تاکید کردند.
وی با بیان اینکه ۲ برنامه کوتاه و بلند مدت برای راه اندازی فرودگاه شاهرود تدوین شده است، ابرازداشت: در این برنامه ابتدا اجاره هواپیمای چارتر در دستور کار است و در صورت استقبال مردمی از پروازها، خرید هواپیما انجام خواهد داشت.
جلالی با بیان اینکه راه اندازی فرودگاه در نیمه نخست سال آینده میسر است، اظهار داشت: اقداماتی برای اجاره هواپیما با تلاش مسوولان و نماینده مردم شهرستان های شاهرود و میامی انجام شده است.
فرماندار شاهرود ادامه داد: برای خرید هواپیما باید از ظرفیت، مزیت و توان تعدادی از موثرین اقتصادی و کارفرمایان بنگاه های اقتصادی در حوزه های مختلف بهره برد.
وی با بیان اینکه مردم با خرید سهام می توانند در خرید هواپیما مشارکت داشته باشند، افزود: خرید سهام توسط مردم شاهرود در شکل گیری و راه اندازی کارخانه سیمان نمونه ای از این نوع مشارکت است.
جلالی از تلاش نماینده شاهرود و میامی به جهت پیگیری مسایل راه اندازی فرودگاه در سطح ملی قدردانی کرد و گفت: تمامی ظرفیت های محلی باید پای کار باشند تا این موقعیت بسیار عالی شهرستان احیاء شود.
فرماندار شاهرود ادامه داد: فرودگاه بین المللی شهدای شاهرود به دلیل واقع شدن در یک محور ارتباطی ویژه می تواند چند استان و شهرستان های همجوار را پوشش دهد.
وی ابراز داشت: شهرستان شاهرود به دلیل داشتن جاذبه های طبیعی و گردشگری علاقه مندانی از نقاط خارج کشور دارد که در صورت راه اندازی فرودگاه می توانند از آن بهره ببرند.
به گفته وی، تا پایان سال نشست دیگری با موثرین و کارفرمایان بنگاه های اقتصادی برای رفع موانع موجود در راه اندازی فرودگاه برگزار می شود.
فرودگاه شاهرود حدود ۲۶ سال پیش در زمینی به مساحت ۷۲۰ هکتار در ۱۵ کیلومتری شرق شهرستان شاهرود در مجاورت جاده مشهد ساخته شد.
سال ۱۳۶۷ برای توسعه فرودگاه، ساخت ساختمان های پایانه مسافری ، توسعه باند پرواز و اپرون آغاز شد، اواخر سال ۱۳۸۰ با فرود اولین هواپیمای مسافری، بهره برداری از فرودگاه آغاز شد.
این فرودگاه پس از مدتی وقفه در آذر ماه سال ۱۳۸۶ بار دیگر فعالیت خود را آغاز کرد.
نظر شما