تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه رازی و شهرداری کرمانشاه امضا شد

کرمانشاه- ایرنا- تفاهم‌نامه‌ همکاری دو جانبه میان شهرداری کرمانشاه و دانشگاه رازی روز چهارشنبه به امضای «محمدنبی احمدی» و «نادر نوروزی» رسید.

به گزارش ایرنا، سرپرست دانشگاه رازی در مراسم امضا این تفاهم نامه گفت: مایه مباهات و فخر شهر کرمانشاه است که شهردار این شهر چهره‌ای علمی و از اساتید برجسته دانشگاهی است و این اتفاق را در حوزه مدیریت شهری به فال نیک گرفته و امیدواریم شهرداری کرمانشاه با وجود شخصیت علمی دکتر نوروزی شاهد تغییر و تحولات بنیادین در حوزه‌های مختلف باشد.

وی در ادامه تعمیق ارتباطات دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی را برای پیشبرد اهداف استان نیازمند همراهی همه مسوولان دانست و بیان کرد: دانشگاه در ماه‌های اخیر دیدارها و نشست‌هایی را با مسوولان دستگاه‌های مختلف برگزار کرده که خوشبختانه شاهد اتفاق نظر در این جلسات بوده‌ایم و امیدواریم با حمایت و همکاری همه عزیزان، خدمات ویژه‌ در سطوح علمی و تخصصی بالاتر به استان ارایه نماییم.

احمدی به ظرفیت‌های دانشگاه در بخش‌های مختلف به عنوان محورهای همکاری با شهرداری اشاره کرد و افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی ضمن خدمت ویژه کارمندان و مدیران شهرداری، انجام پژوهش‌های مشترک در حوزه‌های عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و مدیریت شهری، طراحی، تدوین و اجرای پروژه‌های عمرانی در حوزه‌های مدیریت شهری، تقویت، تحکیم و فعال‌سازی مراکز فرهنگی و تاریخی، شناسایی نیازها و آسیب‌های اجتماعی شهر و ارایه برنامه‌ها و راهکارهای مناسب از جمله این ظرفیت‌ها است.

وی به پتانسیل بالای دانشگاه رازی در خصوص طراحی، تدوین و اجرای پروژه‌های مرتبط با هوشمندسازی شهر، امدادرسانی و پشتیبانی در حوزه پدافند غیرعامل و فناوری اطلاعات به هنگام وقوع رخدادها و حملات سایبری اشاره کرد و گفت: در این زمینه نیز آمادگی ارایه خدمات به شهرداری را داریم.

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه رازی و شهرداری کرمانشاه امضا شد

سرپرست دانشگاه رازی اظهار داشت: این دانشگاه در تمام زمینه‌ها از اساتید متخصص و برجسته برخوردار است و بدون هیچ چشمداشتی تمام ظرفیت‌های خود در حوزه‌های مختلف از جمله شهرسازی و ترافیک شهری در خدمت شهرداری خواهد بود و إن‌شاءالله بتوانیم مشارکت خوبی داشته باشیم.

وی از اعلام آمادگی دانشگاه رازی برای هدایت رساله‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویی در راستای پرداختن به موضوعات مرتبط با توسعه شهری و نیازهای شهرداری خبر داد و تأکید کرد: مسئله‌محور نمودن پژوهش‌ها و تحقیقات در راستای حل مشکلات جامعه از وظایف ذاتی دانشگاه محسوب می‌شود، ما معتقدیم؛ اگر پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشگاهی منجر به رفع مشکلات جامعه نشود، سبب هدر رفت منابع خواهد بود.

سرپرست دانشگاه رازی یادآور شد: دانشگاه رازی ظرفیت‌های بالایی برای کمک به حل مسایل استان در زمینه حاشیه‌نشینی، معضلات شهری، حوادث و آسیب‌های اجتماعی دارد و در بحث ارایه مشاوره و سایر خدمات در خدمت شهرداری خواهیم بود.

وی با اشاره به پتانسیل‌های علمی دانشگاه رازی گفت: پنج نفر از اساتید دانشگاه رازی در زمره یک درصد برتر دانشمندان جهان و ۱۵ نفر در زمره ۲ درصد برتر پراستنادترین دانشمندان جهان قرار دارند و در برخی زمینه‌ها در کشور و منطقه حرف اول را می‌زنیم، از جمله در بخش شیمی که آوازه پروفسور شمسی‌پور به گوش همگان رسیده است. شایسته است که خیابان‌ها و معابر شهر کرمانشاه مزیّن به نام مشاهیر، نخبگان دانشگاهی و فرهیختگان علمی شود تا مردم ما شناخت کافی نسبت به این عزیزان داشته باشند.

احمدی یادآور شد: دانشگاه رازی متعلق به مردم است و در هر زمینه‌ای از اساتید متخصص برخوردار است و همراهی و کمک به این مجموعه، صالحات و باقیات برای شهر خواهد بود و امیدواریم شاهد حرکت‌های جدیدی در بحث تعاملات دوجانبه میان دانشگاه و شهرداری باشیم.

در ادامه شهردار کرمانشاه در سخنانی ضمن قدردانی از میزبانی شایسته دانشگاه رازی، «دانشگاه» را موتور توسعه و نقطه شروع توسعه دانست و اظهار داشت: اگر بخواهیم به توسعه پایدار دست یابیم، نیاز به تغییر رفتار انسان‌ها داریم و این تغییر در اندیشه ایجاد می‌شود و تغییر اندیشه جز در دانشگاه اتفاق نمی‌افتد.

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه رازی و شهرداری کرمانشاه امضا شد

«نادر نوروزی»، بر همکاری دانشگاه با مجموعه شهرداری برای کمک به تسهیل و تسریع در مسیر توسعه کرمانشاه تأکید کرد و گفت: بعضاً نگاهی که در کشور به دانشگاه وجود دارد «آموزش محور» است و رسالت اصلی دانشگاه برای نقش‌آفرینی در توسعه، نقش ثانوی پنداشته می‌شود که این نگاه باید اصلاح شود.

وی دانشگاه رازی را از دانشگاه‌های مهم و دارای پتانسیل بالا در کشور دانست و بیان کرد: شهرداری کرمانشاه علاوه بر جمعیت این شهر به مردم استان‌های همجوار ارایه خدمت می‌نماید و در واقع می‌توان گفت؛ به هشت میلیون نفر خدمت‌رسانی می‌کند. امیدواریم؛ با همراهی دانشگاه نقش موثرتری در خدمت‌رسانی داشته باشیم.

وی از تدوین برنامه‌های مسئله محور برای توسعه شهر کرمانشاه در هشت محور خبر داد و گفت: در حوزه مسایل مختلف اعم از ترافیک، ساخت و ساز و خدمات شهری نیاز به طرح‌های مطالعاتی داریم و شایسته است از پتانسیل و ظرفیت اساتید دانشگاه در این راستا استفاده شود.

نوروزی پیشنهاد تأسیس «بانک ایده» در شهرداری کرمانشاه برای جمع‌آوری ایده‌های نخبگان و دانشگاهیان را مطرح کرد و افزود: پس از ارایه ایده باید مسایل را اولویت‌بندی کنیم و در ارایه راه‌حل برای موضوعات مختلف، اساتید متخصص دانشگاه می‌توانند بالاترین کمک را به شهرداری داشته باشند.

وی با اشاره به برخی معضلات شهری از جمله رشد نامتوازن جمعیتی و حاشیه‌نشینی گفت: این رویه‌ها نیازمند اصلاح است تا برای ۵۰ سال آینده دچار مشکل نشویم.

شهدار کرمانشاه همچنین از برنامه دانشگاه در راستای ارتقاء فرهنگ شهر استقبال کرد و گفت: شهر کرمانشاه ترکیبی از اقوام، مذاهب، آداب و رسوم و گویش‌های مختلف است و نیازمند تعریف هویت کرمانشاه هستیم.

وی به آسیب‌های اجتماعی گریبانگیر شهر اشاره کرد و گفت: در شهر کرمانشاه ۳۰ شهرک حاشیه نشین داریم. مسایلی مانند طلاق، خودکشی و اعتیاد نتیجه آسیب‌های اجتماعی از قبیل ناامیدی و بی‌اعتمادی است و در این زمینه‌ها برای رفع آسیب‌ها باید کار کنیم.

نوروزی بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری کرمانشاه به‌ عنوان نهمین کلانشهر کشور را سه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در شهر کرمانشاه ۱۸ هزار واحد مسکونی در حال ساخت وجود دارد و شهرداری با چهار هزار و ۵۰۰ نفر پرسنل به ارایه خدمات می‌پردازد و شهرداری کرمانشاه ۷۰۰ میلیارد تومان از نهادهای دولتی طلب دارد در حالیکه از بودجه دولتی برخوردار نیست.

وی از اعلام آمادگی شهرداری کرمانشاه برای همکاری با دانشگاه در بخش‌های مختلف خبر داد و گفت: هرکاری که از مجموعه شهرداری برآید در چارچوب قانون برای رفع مشکلات حقوقی دانشگاه انجام خواهیم داد. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha