خراسان رضوی رتبه دوم کشور را در تولید گوشت شترمرغ دارد

مشهد- ایرنا- مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: این استان بعد از اصفهان رتبه دوم کشور را در تولید گوشت شترمرغ دارد.

محمدمهدی یعقوب‌زاده روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: سالانه هزار و ۳۲۴ تن گوشت شترمرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه صادرات گوشت پرندگان از پارسال ممنوع شده است ادامه داد: در حال حاضر ۱۲ واحد تولید گوشت شترمرغ و ۹ واحد شترمرغ تخم گذار که پرورش صنعتی دارند در خراسان رضوی فعالیت می‌کنند.

مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: همچنین شمار واحدهای پرورش سنتی در استان ۲۸۶ واحد و شمار واحدهای ثبت شده و دارای مجوز ۲۵ واحد است.

وی میزان اشتغال استان در حوزه شترمرغ را ۴۳۵ نفر اعلام کرد و افزود: در این عرصه اقدامات خوبی انجام شده و حمایت از این بخش تولید نیز مطلوب است.

یعقوب‌زاده ادامه داد: فرهنگ مصرف گوشت ماکیان در جامعه نیز رواج بیشتری نسبت به سالهای گذشته دارد.

سالانه ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخم‌مرغ در استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی تولید می‌شود. 

پرورش شتر مرغ، جایگاه مناسبی در اقتصاد مقاومتی و جهش تولید و نقش مؤثری در ایجاد اشتغال، فقر زدایی، افزایش تولید داخلی و صادرات غیرنفتی دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha