پژمان پورشبانان روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: تردد معلولان و سالمندان در شهرهای اصفهان و استفاده از اماکن عمومی به دلیل نامناسب بودن سخت شده است و یا این امکان برای آنان فراهم نیست.
وی بیان کرد: مناسب سازی معابر در اصفهان تا ۶۰ درصد و در شهرستانها تا ۳۰ درصد اجرایی شده که این کم توجهی تبدیل به چالش و آسیب برای جامعه میشود.
معاون توانبخش اداره کل بهزیستی استان اصفهان ادامه داد: نیازهای فرهنگی و تفریحی برای سلامت روح و روان سالمندان لازم است که شهرداریهای برخی از شهرها و برنامههایی برای آنان دارد.
وی با بیان اینکه اصفهان سومین استان از نظر جمعیت سالمندی در کشور است، اظهارداشت: انتخاب این منطقه به عنوان دوستدار سالمند با همکاری شورای ملی سالمندان کشور و صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در رفع دغدغههای این قشر موثر بوده است.
پورشبانان با بیان اینکه سال ۹۷ دبیرخانه شهر دوستدار سالمند در معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری این شهر راه اندازی شد، اضافه کرد: امسال اصفهان به شبکه جهانی شهرهای دوستدار سالمند ملحق شد که این اتفاق به توسعه کیفی خدمات موثر خواهد شد.
وی یادآورشد: طرح تحقیقی و پژوهشی سالمندان در چهار منطقه اصفهان برای شناسایی نیازها و آسیب های آنان و ارائه خدمات در حال انجام است .
معاون توانبخش بهزیستی اصفهان با اشاره به فعالیت ۳۰ مرکز شبانه روزی نگاهداری سالمندان در استان اصفهان گفت: هزار و ۴۰۰ نفر سالمند در این مراکز نگهداری می شوند.
نظر شما