امیر ارجمند روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: گفت: این استان در گستره خود یکی از مناطق برخوردار از جاذبههای گردشگری فرهنگی است که در گردشگری فرهنگی، آداب و رسوم و فرهنگ مناطق مورد توجه گردشگر بوده و روزبهروز به شمار علاقهمندان این حوزه از گردشگری نیز افزوده میشود.
وی اضافه کرد: ازجمله این رسوم مراسم تکم گردانی باسابقه تاریخی طولانی است که طی سالهای گذشته و با همکاری برخی دستگاههای فرهنگی برنامههایی در راستای معرفی آن اجراشده است.
این مسوول ادامه داد: در راستای خدماترسانی و رفاه گردشگران و مسافران از تمام توان دستگاههای مستقر در شهرستان استفاده میشود تا به بهترین نحو ممکن ظرفیتهای شهرستان به گردشگران و مسافران معرفی شود.
ارجمند افزود: همه ما باید کل توان و ظرفیت استان را به کار بگیریم تا به بهترین شکل ممکن از مسافران نوروزی اقصی نقاط کشور و حتی خارج از کشور که برای بازدید از جاذبههای بینظیر و استفاده از مواهب خدادادی طبیعی به زنجان سفر میکنند، پذیرایی کنیم.
وی اظهار داشت: جاذبههای گردشگری استان در بخشهای مختلفی مانند جاذبههای طبیعی، هنری، اماکن تاریخی و فرهنگی، مراکز ورزشی و تفرجگاهها، زیارتگاهها و اماکن مذهبی و بازارها و مراکز تجاری قابلتقسیم است.
به گفته این مسوول، جاذبههایی که هرساله گردشگران داخلی و خارجی بسیاری را بهسوی این استان روانه می کند و برگزاری تورهای باکیفیت و ارائه خدمات مطلوب به مسافران و گردشگران میتواند در معرفی مناسب بخشهای مختلف زنجان تأثیرگذار باشد.
وی یادآوری کرد: بر این اساس باید با پاکسازی و زیباسازی شهرها و روستاها، بستر گذر و حضور گردشگران را در هشت شهرستان استان فراهم کنیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان خاطر نشان کرد: با تمام توان پایکار هستیم تا گردشگران و مسافران عبوری که زنجان را در تعطیلات نوروز انتخاب میکنند خاطره خوشی از این استان داشته باشند.
تا کنون شمار مجموع آثار ثبتی این استان به عدد ۸۷۹ اثر رسیده که شامل ۷۷۶ اثر در فهرست میراث غیرمنقول، ۲۸ اثر در فهرست میراث منقول، ۵۶ اثر در فهرست میراث ناملموس، ۱۸ اثر در فهرست میراث طبیعی و یک اثر در فهرست میراث جهانی است.
نظر شما