به گزارش ایرنا، در این آیین هیات داوران نهمین جشنواره ملی خاطره و سفرنامهنویسی رضوی شامل علی حسنزاده، دکتر غلامرضا زائری و هادی اخلاقی رای خود را با بررسی آثار ارسال شده در بخش های مختلف به شرح زیر اعلام کردند.
خاطرهنویسی بزرگسالان: اول: نصرالله شفیعی عنوان اثر "امام مهربان" استان بوشهر، دوم: زهرا مرفاوی عنوان اثر "عطر زیارت در ساختمان یاس" استان تهران، سوم: سهیلا سپهری عنوان اثر "حدیث عشق" استان تهران
چهارم مشترک: پوریا اسکندرزاده عنوان اثر "کبوتر حرم: استان تهران و علی رضایی عنوان اثر " ناتمام" استان آذربایجان شرقی.
خاطرهنویسی زیر ۱۸ سال: اول: حدیث محمودی عنوان اثر "تجسّم" استان زنجان، دوم: محمد گودرزی عنوان اثر "من، میلاد و همسایهای امام رضا (ع)" استان مرکزی، سوم: دنیا اسکندرزاده به عنوان اثر "کبوتر جلد" استان تهران
چهارم مشترک: یگانه قائدی عنوان اثر "یک شهر عطرآگین" و فاطمه اورمزد عنوان اثر "اولین زیارت" از استان بوشهر.
سفرنامهنویسی بزرگسالان: اول: مریم حسینی عنوان اثر "روزی که خدا را گم کردم" استان زنجان، دوم: منیژه چمانی ریگ عنوان اثر "سفیر نجات" استان بوشهر، سوم: علیاکبر امامی عنوان اثر "از مرصاد تا میقات" استان کرمانشاه
چهارم مشترک: محمد جهاندیده عنوان اثر "دخیل عشق" استان آذربایجان غربی و مهین وزیری عنوان اثر "عطر رضوان" استان تهران
.سفرنامهنویسی زیر ۱۸ سال: اول: فرزانه خیامینژاد عنوان اثر "تمام آرزوی من" استان خراسان، دوم: لعیا بختیاری "الهه ناز" استان لرستان، سوم: فاطمهزهرا جرادی عنوان اثر"سفری مقدس" استان بوشهر
چهارم: محمدامین بختیاری عنوان اثر "مسابقه فوتبال" استان لرستان
برنده ویژه و شایسته تقدیر: فاطمهزهرا زارعی عنوان اثر "آرزوی زیارت" استان بوشهر
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر نیز در پیامی به مناسبت برگزاری این جشنواره بیان کرد : ساحت مقدس امام رضا (ع) در منظومه امامت و ولایت دارای جایگاه خاص است به گونهای که در مجامع معارفی و حتی متون فاخر نیز به این مهم اشاره شده است.
آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری افزود: هر برنامهای که در این هندسه وجودی تحقق پیدا کند دارای ارزش خواهد بود زیرا مربوط به یک امام والا و ارزشمند است و در این ارتباط خاطرهنویسی و سفرنامهنویسی بسیار جایگاه مهمی دارد که سابقه این موضوع به قرون بسیار قبل برمیگردد.
وی ادامه داد: در ارتباط با خاطرهنویسی و سفرنامهنویسی میتوان به بزرگانی همچون ناصر خسرو و دیگران در عرصه ملی و در استان بوشهر نیز به افراد برجستهای مانند سید علی نقی دشتی و مرحوم علامه بلادی اشاره کرد.
صفایی بوشهری گفت: برگزاری برنامه ویژه و زیبایی که از سوی بنیاد بینالمللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) صورت گرفته و جشنواره فرهنگی و هنری مزین به امام رئوف و مهربانی که در استان ولایتمدار، دارالحماسه و محب و عاشق به اهلبیت اجرا کرده قابل تحسین است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر ضمن تشکر از تمام دستاندرکاران جشنواره ملی خاطرهنویسی و سفرنامهنویسی رضوی، عنوان کرد: از همه عزیزانی که از سراسر کشور در این برنامه معنوی شرکت کردند قدردانی دارم و امیدوارم جشنواره جایگاه اصلی خود را پیدا کند و از سطح ملی به بینالمللی برسد و با ایجاد دبیرخانه دائمی در استان بوشهر بار دیگر برگ زرینی به تاریخ پرشکوه این استان اضافه شود.
مشاور اجرایی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سیره اهلبیت بهترین دستورالعمل برای انسان در زندگی روزمره است و این ویژگی مهم وظیفه و رسالت ما را سنگینتر میکند تا بیشتر به حوزه فرهنگ رضوی بپردازیم و در راستای ترویج آن تلاش مضاعف داشته باشیم.
علیرضا اسماعیلی افزود: جشنواره ملی خاطره و سفرنامه نویسی رضوی با هدف توسعه و ترویج سبک زندگی رضوی برنامهریزی و برگزار شده است،.
وی اضافه کرد: شور و نشاط مردم به این جشنواره قابل ستایش است و این نشان از عشق و علاقه به اهلبیت در بین عموم دارد.
اسماعیلی اظهار کرد: فعالیتهای خوبی در بنیاد بینالمللی فرهنگی و هنری امام رضا شکل گرفته که این برنامه یکی از برنامههای فاخری است که در آیین اختتامیه آن در منطقهای تاریخی و فرهنگی از کشور برگزار شده است.
مشاور اجرایی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: بسیار خوشحال هستم که با حضور در روستای درازی برنامهها را با ادای احترام به شهیدان آغاز کردیم زیرا باید سیره اهلبیت را که از اهداف و آرمانهای شهدا است در زندگی سرلوحه قرار دهیم.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دشتی در این آیین که در حسینیه رئیس محمد روستای درازی این شهرستان برگزار شد بیان کرد: برگزاری جشنواره ملی خاطره و سفرنامهنویسی رضوی فرصتی مناسب برای آشنایی با سیره ائمه اطهار بویژه امام رضا (ع) و از نیازهای جامعه به شمار می رود.
حمید زارعی افزود: ارسال ۳۹۰ اثر ارزشمند از سراسر کشور به دبیرخانه این جشنواره نشان از لطف و کرامت خورشید ایران امام رضا (ع) است که ذهنها را روشن و چشمها را به زیبایی عجین و دستها را هنرآفرین کرده است.
وی عنوان کرد: به نیابت از مردم روستای درازی که شایسته لقب دهکده کتاب ایران هستند از مشاور محترم وزیر درخواست دارم یک کتابخانه را برای استفاده عموم در این روستا ایجاد کنند.
زارعی با اشاره به سابقه دیرینه فرهنگی روستا درازی از مدیرعامل بنیاد بینالمللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) خواست این روستا را به عنوان دبیرخانه دائمی جشنواره ملی خاطرهنویسی و سفرنامهنویسی رضوی قرار دهد و میزبانی این رویداد را به مردم عزیز درازی تقدیم کند.
وی عنوان کرد: در این آیین مقدس و معنوی به آستان مقدس حضرت سر تعظیم فرود میآوریم که ما را در جرگه خادمان خویش و ساحت فرهنگیاش قرار داد و از ایزد یکتا نیز میخواهیم تا ما را در راهی که گام نهادهایم جزو خادمان این درگاه مقرر فرماید.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دشتی از مدیرکل، معاون فرهنگی و مطبوعاتی و معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر، فرماندار، امام جمعه، رئیس ادارات آموزش و پرورش، کتابخانههای عمومی و مرکز فنی و حرفهای شهرستان دشتی، مردم فرهنگدوست روستای درازی بویژه دهیاری و شورای اسلامی، هیات امنای حسینیه رئیس محمد، کانون فرهنگی هنری ولایت و پایگاه مقاومت خواهران صدیقه طاهره روستا در برگزاری این رویداد مهم سپاسگزاری کرد.
از برگزیدگان با اهدای لوح سپاس و هدایای نقدی تقدیر به عمل آمد.
نظر شما